Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

JABRA Solemate Grey

Termékkatalógus
JABRA Solemate Grey
4,8 4 értékelés
Bluetooth hangszóró - Bluetooth 10 méteres hatótávolsággal, beépített mikrofon, cseppálló, akár 10 órás beszélgetési/játék idő
Kód:  JQ446a3 Termékszám:  100-97100005-60 Gyártó honlapja:

JABRA Solemate Grey

Élvezd kedvenc zenéidet teljes mértékben, bárhová is mész. A SoleMate egy tökéletesen mobilis, gazdag hangzású, vezeték nélküli hangszóró, amely lehetővé teszi számodra, hogy telefonodon vagy egyéb eszközeiden (tablet, laptop) keresztül hívást kezdeményezz vagy zenét játssz le. A továbbfejlesztett Bluetooth 3.0 technológiának köszönhetően a hangszóró NFC gyors párosításra is képes. Az eszköz hatótávolsága kültéren a 10 métert is eléri. Ha mégis inkább a vezetékes megoldást választanád, a hangszóró tetején találsz egy erre a célra alkalmas, klasszikus 3,5 mm-es jack csatlakozót.

Ne tévesszen meg a kis méret: a hangszóró rendkívül erőteljes hangzást képes biztosítani. A különleges basszus kiegészítők – beleértve a kettős magassugárzót - az erőteljes mélysugárzóval gazdag mélységet nyújtanak. A hangszóró egyetlen töltéssel akár 8 órán keresztül is képes zenét ontani magából, az akkumulátort pedig microUSB-n keresztül lehet újratölteni. Bizonyára le fog nyűgözni a Jabra recés cipőtalpra emlékeztető kialakítása, további extra pedig a SoleMate vízállósága, amelynek köszönhetően akár a partra is magaddal viheted.

Nagy teljesítményű hordozható SoleMate hangszóró 

  • A Jabra márka garantálja a minőséget és a megbízhatóságot
  • Az eredeti design kék színben
  • Masszív hangzás a kompakt méret ellenére is
  • Gazdag akusztika a kettős magassugárzónak köszönhetően
  • Vezeték nélküli Bluetooth 3.0
  • NFC technológia az egy érintéses párosításért
  • Integrált rejtett mikrofon a kényelmes telefonáláshoz
  • Akár 8 óra zenelejátszás / 10 óra beszélgetési idő
  • 3,5 mm jack kábel
  • Cseppálló
  • MicroUSB-n keresztül tölthető beépített akkumulátor
  • Hangszóró teljesítménye: 9 W
  • Frekvencia tartomány: 120 Hz-tól 20 kHz-ig

2 in 1 - zenehallgatás és telefonálás

A SoleMate széles tartományú, első osztályú hangminőséget nyújt az egyedülálló hangzásélmény érdekében.  Az erőteljes mélysugárzó dinamikus, mély basszust produkál, a kettős magassugárzó pedig hibátlan szoprán hangokat biztosít. Ezeknek köszönhetően teljes mértékben az ízlésednek megfelelően élvezheted zenéidet. A beépített, rejtett mikrofon egy újabb bónusz, amely lehetővé teszi a hívások fogadását: a SoleMate a telefonodhoz csatlakoztatva tiszta és érthető telefonbeszélgetést biztosít számodra.

Vezeték nélküli szabadság

A hangszóró egyszerűen csatlakoztatható minden Bluetooth-szal rendelkező eszközhöz: a telefonodhoz, tabletedhez, vagy a laptopodhoz, amely egy kisméretű, hordozható zenedobozt eredményez. A Solemate természetesen vezetékkel is használható, ugyanis hagyományos 3.5 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik. Ha nem szeretnéd, hogy a kábel látható legyen, bújtasd be a hangszóró alján lévő barázdák közé. A Jabrának köszönhetően kedvenc zenéidet akár 8 órán keresztül is a legjobb minőségben hallgathatod.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JABRA Solemate Grey
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JABRA Solemate šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JABRA Solemate Grey.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ