Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

JABRA Sport Elite

Termékkatalógus
JABRA Sport Elite
4,5 4 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - beépített pulzusmérő
Kód:  JAB1113a1b Termékszám:  BLUHFPJSPORTELITE Gyártó honlapja:

JABRA Sport Elite

le
Kvalitní konstrukce a vynikající zvuk
 

Tartós konstrukció és kiváló hangminőség

A Jabra Sport Elite fejhallgató egyesíti az ergonómiát, a robusztus kialakítást és a kiváló hangminőséget az ütős basszusokkal. A fejhallgató négy mikrofonnal van felszerelve, amelyek biztosítják a kiváló hangot hívás közben, és hála a környezeti zaj csökkentésének tökéletesen hallani fogsz mindent, függetlenül a környezetettől, amiben tartózkodsz.


A zenehallgatás abszolút szabadsága

Hála a vezeték nélküli technológiának, az igazi szabadságot élvezheted még edzés közben is, miközben zenét hallgatsz. Nincs több összegubancolódott kábel, a fejhallgatót könnyen csatlakoztathatod Bluetooth segítségével a mobil eszközökhöz, legyen az Android vagy Apple iOS. A beépített akkumulátor lehetővé teszi, hogy akár három órán át hallgathass zenét egy feltöltéssel.


Kiváló ergonómia

A Jabra Sport Elite hallójáratba dugható fülhallgatót könnyen személyre, vagyis a füledre szabhatod, és miután kiválasztottad a szilikon és memóriahabos füldugókat és az „EarWing”  fültámaszt, tartja szilárdan a helyén tartja azt még a gyors mozgásoknál is. Ez teszi használatát teljesen biztonságossá, és rendkívül kényelmessé. Egyedülálló konstrukciója lehetővé teszi, hogy eldöntsd, csak egy készüléket viselsz vagy mindkettőt.


le
Maximální odolnost
 

Maximális tartósság és a kiterjesztett garancia

A Jabra Elite Sport fejhallgató úgy készült, hogy ellenálljon még a rendkívül intenzív edzéseknek és gyakorlatoknak is. Hála vízálló szerkezetének nem árt neki a lecsöpögő izzadtság sem, amit három éves izzadtság okozta károsodás elleni korlátozott garanciával erősít a gyártó (regisztráció szükséges).


A fizikai kondíció elemzése

A Jabra Sport Life Mobil alkalmazás teszi lehetővé, hogy a fülhallgató olyan tréningpartnered lehessen, aki hangutasításokra reagálva segít figyelni a célba jutás sebességét a pulzustartományokat (zónákat), vagy számolni a lefutott köröket  egy köredzésen. Az alkalmazással könnyen edzést tervezhetsz, valós időben figyelheted a mért értékeket vagy kiértékelheted a saját teljesítményedet. 


Pulzusmérő szenzor

A Jabra Elite Sport fel van szerelve egy beépített pulzusmérővel, amivel nagy pontosságú pulzusszám mérést lehet végezni Csak dugd be a füledbe a fülhallgatót, és a mobil applikáció azonnal ellenőrzi az állapotodat, és aszerint, hogy a mért értékek milyenek módosíthatod az edzés intenzitását.

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JABRA Sport Elite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JABRA Elite Sport. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JABRA Sport Elite.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ