Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

JABRA UC Stealth

Termékkatalógus
JABRA UC Stealth
5 3 értékelés
Headset - Bluetooth 4.0 mobil telefonhoz., NFC, a hanghívások, akár 6 óra beszélgetési idő, kapcsolati lehetőség PC-hez, Noise Blackout, zaj kiszűrés technológiával rendelkezik a zajcsökkentésért,, MS Skype, üzleti Skype tanúsítvány
Kód:  JAB7600a1a Termékszám:  5578-230-309 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JABRA UC Stealth

Kicsi, könnyű, nem tolakodó és hangsúlyt fektet a legújabb technológiára. Ezek a jellemzők jellemzik az elegáns, szinte észrevehetetlen egy fülre akasztható kihangosítót, amely biztosítja Önnek a tökéletesen tiszta kapcsolatot. Élvezze a maximális szabadság érzését, amikor a hívásokra válaszol.

Legfontosabb jellemzői

  • Miniatűr méretei biztosítják, hogy nem feltűnő, alig észrevehető
  • Dedikált gomb áll rendelkezésre a kapcsolatok aktiválásához az Android és iOS okos asszistensekkel
  • Dupla mikrofon, a híváskori zaj megszüntetésére
  • Audio, hang továbbítás HD minőségben
  • Mobil hatótávolság 10 m
  • A készenléti idő akár 10 nap

Diszkrét társ

Hála a Jabra Stealth fejhallgatónak a fülei számára a legmagasabb minőségű, nagyfelbontású hangot készíti elő, amely kristálytiszta, ezt a Noise Blackout, zaj zavar szűrő technológia biztosítja. Az Ön hangja végleges hangtisztaságáról a háttérzajok kiszűrésével a kettős mikrofon gondoskodik. A teljesen minimalista stílusú kihangosítót a méretei miatt alig veszi észre, hogy egyáltalán van valami a fülében. Egyszerűen tudja párosítani a okostelefon fülhallgatót az NFC vagy Bluetooth 4.0-n keresztül, hagyja a telefont a zsebében és elkezdhet beszélni. A kihangosítón összesen három gomb van. A Jabra logó alatti gombot a hívások fogadására és indítására tudja használni, a második gombbal tudja aktiválni a kapcsolatot a Google Now - val vagy a Siri-vel. Amennyiben szeretne egy kis szünetet tartani a folyamatos telefonálásban, a leállító zár gombot a kihangosító belső oldalán találja.

A csomagolás tartalmaz egy gél kivonatot és a fülre akasztható függesztőt, amellyel élvezheti a tökéletesen kényelmes fejhallgató viseletet.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JABRA UC Stealth Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jabra Stealth UC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JABRA Stealth UC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JABRA Stealth UC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JABRA Stealth UC.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ