30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

JABRA VOX

Termékkatalógus
JABRA VOX

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JABRA VOX

Minőségi fülhallgató Jabra VOX segítségével hallgathatja kedvenc zenéit, és közlik séta közben vagy a kocogás. Nagyon könnyűek, és, hála a trió a gél fül adapterek a csomagban, valamint a maximális kényelmet. Ők pedig kitűnő hangminőséget és egy sor optimalizált funkciók emelje fel a zenehallgatást, hogy egy magasabb szintre.Segítségével ujjbeggyel kábel, akkor egyszerűen zene lejátszásához vagy szüneteltetéséhez, ugorjon a következő zeneszám vagy fogadja a bejövő hívást anélkül, hogy húzza a készüléket ki a zsebében.
 

hatalmas hang


A partneri Dolby fejhallgató csúcsminőségű hang által továbbfejlesztett Dolby Digital Plus, amely biztosítja a gazdag hangzás egészében. A maximális élvezet szállított fejhallgató Jabra Sound alkalmazás. Ez egy egyedülálló zenei lejátszó, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kihasználják a hang minősége a fejhallgató, és hozzon létre egyéni listákat.
 

nagy ellenállás


Az eszköz készült kiváló minőségű anyagok, a tartósság és a teljesítmény már alaposan tesztelve. Megerősített kábel ellenáll feszültség 15 kg-ig. Köszönöm SnagIt mágnesek könnyű kibontakozása a fejhallgató mindig készen áll, ha szükség van rájuk. Ellenáll a por, a nedvesség és a hőmérséklet-ingadozás.

Műszaki adatok:

típus:
fül

Frekvencia tartomány hangszóró:
20 Hz - 20 kHz

Hangszóró érzékenység:
120 db / mW

impedancia:
16 ohm

Mikrofon típusa:
mindenirányú

Frekvencia tartomány Mikrofon:
100 Hz - 10 kHz

Mikrofon érzékenység:
-42 db

Kábel hossza:
1,2 m

csatlakozó:
3,5 mm-es sztereó jack

méretek:
28 x 18 x 12,1 mm

súly:
17 g

Szín:
fekete

A csomag tartalma:
1x fejhallgató Jabra VOX
1x védőtok
3 méretben fül gél beilleszti ColorCore EarGel
1x gyors üzembe helyezési útmutató
1x utalványt az alkalmazás letöltése Jabra

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JABRA VOX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JABRA VOX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JABRA VOX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JABRA VOX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JABRA VOX.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ