Jata Thermo ebéd doboz 904

Termékkatalógus
Jata Thermo ebéd doboz 904
- 2x térfogata 0,7 liter, zárható, rozsdamentes acél
Kód:  JABO005 Termékszám:  8436017656305

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Jata Thermo ebéd doboz 904 Megszűnt

Jata Thermo ebéd doboz 904

Meg kell csomagolni ebéd dolgozni, vagy akár tészta saláta egy romantikus piknik két? Jata ebéd doboz egy elegáns zelinkavé színű rozsdamentes acél belső környezet ügyesen befogadására egyaránt. Valójában ez két részből áll, amelyek mindegyike rendelkezik a teljes kapacitását 0,7 liter. A hőmérséklet beágyazott tartja az élelmiszert a hideg vagy meleg hosszú ideig - mint ahogy ezt akarják. Mivel lehet hermetikusan zárt, akkor attól, hogy az étel jött ki, és akkor romlott vagy táskát, amelyben szállította. Kiváló munka a másik oldalról, ez egy szelep könnyen nyitható. Így az étel gond nélkül kapsz, ha szükség van rájuk. Kezelés megkönnyíti összecsukható fogantyú a könnyű hordozhatóság. 

legfontosabb jellemzői

  • rozsdamentes acél belső
  • Thermo funkciókat miközben a hőmérsékletet az élelmiszer
  • Két részből térfogatú 0,7 liter
  • Ellen véd
  • lezárható
  • Hajtsa le fogantyúk a kényelmes transzfer
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jata Termo jídlonosič 904. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JATA Termo obedár 904. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Jata Thermo Lunch-Box 904. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jata Thermo Lunch-Box 904.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ