A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

2 üléses hinta

Termékkatalógus
2 üléses hinta
Hinta - lányoknak és fiúknak, terhelhetőség akár 70kg, többüléses, anyaga: fém és műanyag, szélesség 38cm, alsó korhatár: 3 éves kortól
Kód:  HRAa6753 Termékszám:  3222870172008

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

2 üléses hinta

A süvítő szél játszadozik a hajával. Kellemes borzongást él át minden egyes új mozdulatnál. A testünket uralma alá veszi az adrenalin, minden egyes porcikánkat megragadja, és csodás élményben van részünk. Ilyen élményért nem kell messzire menni. Sőt mi több, még kényelmes otthonát - kertjét, udvarát vagy teraszát sem kell elhagynia. Hibátlan kivitelezés és minőség, kedvező áron. Szerezze be magának ezt a hintát, és a csomagolással együtt a fent részletezett élményt is átélheti.

Legfontosabb jellemzői

  • Minőség kedvező áron
  • Komfort és kényelem egyben
  • Tartós és egészségre nem káros anyag
  • Egyénileg szabályozható az Ön igényeinek megfelelően

Pihenés és szórakozás egy helyen

Pontosan így lehet tömören leírni az élményt, amelyet ez az egyedülálló hinta kínál. A műanyag ülőke, amely egyedi eljárással készült, állítható magasságának köszönhetően személyre szabhatóvá teszi a hintát, ezzel nem csak a maximális kényelmét, hanem a biztonságát is garantálja. Ezeknek a követelményeknek felel meg a hintához tartozó háttámla és lábtartó is. A szilárd függesztőszem, amelyen a hint függ, garantálja annak sima, komplikációmentes működését.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Ülőhelyek száma
Többüléses Kész!
Terhelhetőség
70 kg Kész!
Keret
Fém Kész!
Hintaülés
Műanyag Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tulajdonságok

Ülőhelyek száma
Többüléses Kész!
Terhelhetőség
70 kg Kész!

Anyag

Keret
Fém Kész!
Hintaülés
Műanyag Kész!

Anyag

Anyaga
Fém, Műanyag Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 2 üléses hinta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trigano Houpačka se 2 sedátky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hojdačka 2 sedátka.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ