Akvizice ApF HU Shop roku

3D Puzzle Ég temploma

Termékkatalógus
3D Puzzle Ég temploma
- 1052 darabos, ajánlott korosztály: 6 éves kortól
Kód:  HRAa2307 Termékszám:  6945642808413

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

3D Puzzle Ég temploma

A nagyszerű 3D-s kiszerelések sorozata a világ legérdekesebb és legismertebb látnivalóit viszi el otthonába. Élvezze a sok szép pillanatot a minőségi műanyag modellekkel és hagyja magát elvarázsolni a részletes design által. Ezekkel a modellekkel a játék nem csupán szórakozás, de a motoros és a szellemi képességeket is fejleszti.

Építse fel az Ég templomát - a taoista komplexumot a Dongcheng városrészben. Ezen épületek kezdete a XV. századig nyúlik vissza. Az egyik legnépszerűbb látnivaló Pekingben és az UNESCO Világörökség része. 

A kiszerelés 1052 darabot tartalmaz, és csomag részletes utasításokat tartalmaz az összeszereléshez. a 3D-s puzzle ideális minden gyermek számára 6 éves kortól.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 3D Puzzle Ég temploma Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3D Puzzle Chrám nebes. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Chrám NEBIES 1052 dielikov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3D Puzzle Chrám nebes. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3D Puzzle Chrám nebes.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ