A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

3D szivacs puzzle-3D vonat, 201 darabos

Termékkatalógus
3D szivacs puzzle-3D vonat, 201 darabos
-Kirakóelemek száma: 201 darab, 5 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa6096 Termékszám:  4020972089168

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

3D szivacs puzzle-3D vonat, 201 darabos

Ez az egyedi 3 dimenziós kirakó, mely kiváló minőségű laminált papírból-közepén habszivacs réteggel- készült, hamar gyermeke kedvenc játékává válik. Összerakásakor nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is remekül szórakoznak. Ugye Ön is biztosan emlékszik még a régi gőzmozdonyokra ? Most itt az egyedülálló lehetőség, hogy felépítsen gyermekével egy igazi egy 3D-s  gőzmozdonyt, vonattal együtt. Felépítése nem bonyolult, nincs más dolga, mint összeilleszteni az 201 darab kirakóelemet. A kirakót ezután bármikor szétszedheti és elteheti. Egy darabban szállítjuk, gondosan fóliába csomagolva. Az egyes kirakóelemeket egyszerűen pattintsa ki és már indulhat is a vonat összerakása. A puzzle, a kirakós játék a részek összeillesztése által a finommotoros koordináción kívül fejleszti a vizuális észlelést és tágítja a fantáziát, növeli a kreativitást.

A 3D kirakót 5 éves kortól ajánljuk , a termék megfelel minden EU szabványnak.

legfontosabb jellemzői

  • Anyaga: habszivacs
  • 201 db
  • 5 éves kortól ajánlott
  • 3D-s vonat gőzmozdonnyal
  • Javítja a finommotoros koordinációt
  • Nincs szükség ragasztóra
  • Mérete: 79 x 7 x 8 cm
  • megfelel minden EU-szabványnak
  • Szórakozás az egész családnak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 3D szivacs puzzle-3D vonat, 201 darabos Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Třívrstvé pěnové 3D puzzle - 3D vlak. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Trojvrstvové penové 3D puzzle - 3D vlak. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Třívrstvé pěnové 3D puzzle - 3D vlak. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Třívrstvé pěnové 3D puzzle - 3D vlak.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ