30 dnů na vrácení Shop roku

4D Puzzle - Las Vegas

Termékkatalógus
4D Puzzle - Las Vegas
- híres városról
Kód:  HRAif5987 Termékszám:  714832000564 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

4D Puzzle - Las Vegas

A puzzle egyaránt szórakoztatja a kicsiket és a nagyokat is. Szórakozzon jót egy híres város makettjének építésével. A 4D Puzzle Las Vegas kirakós játék egyaránt lehetővé teszi a történelmi és kortárs épületek építését. Szórakoztató módon tudhatja meg, hogyan fejlődött az évek során Las Vegas. Szeretné tudni, hogy milyen volt a második világháború alatt? Alkalma nyílik megtudni. Vagy milyen volt a hidegháború idején? Ez a kérdés sem okoz többé problémát. Minden egyes réteg egymásra épül és a negyedik rész pedig az idő. A puzzle valóban egyedi. 3 puzzle az 1-ben áll így rendelkezésére. Szórakoztató és tanulságos is egyben. A végeredmény kizárólag Öntől függ. 

A 4D Puzzle Las Vegas legfontosabb jellemzői

  • 4D Puzzle Las Vegas egy egyedülálló oktató játék
  • A kirakó kartonból készült
  • A csomag 1202 alkotórészt tartalmaz
  • A készlet alkalmas 8 éves korú gyermekek számára
  • Az első rész a történelmi réteg részeit tartalmazza
  • A második rész az aktuális réteg részeit tartalmazza
  • A harmadik rész a műemlékekhez és épületekhez részeit tartalmazza
  • A negyedik réteg az idő

Egyedülálló 4D puzzle kicsik és nagyok számára egyaránt

A puzzle négy réteget tartalmaz. Az első, a több száz évvel ezelőtti Las Vegas történetét mutatja be. A második a jelent. Azt, hogy manapság, hogy néznek ki a városok és az államok. A második réteg az első rétegre épül és résekkel rendelkezik a természetes jelenségekhez is. A harmadik műemlékekkel és épületekkel egészíti ki, a negyedik réteg pedig az idő. Itt láthatja, hogy idővel hogyan fejlődtek a városok. Időrendileg úgy építse az épületeket, ahogy azok a ténylegesen épültek. Az egész puzzle nagyon részletes . Nem hiányoznak az utcák, parkok, szigetek, utak vagy vasutak. 

Puzzle mérete a felépítés után:
48 × 48 × 10 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 4D Puzzle - Las Vegas Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 4D Puzzle - Las Vegas. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 4D Puzzle – Las Vegas. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 4D Puzzle - Las Vegas. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 4D Puzzle - Las Vegas.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ