30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Abb szett Disney Cars

Termékkatalógus
Abb szett Disney Cars
Iskolai felszerelés Ez magában foglalja anatómiai hátizsák, táska, ceruza, doboz torna lebeny
Kód:  SUC001a Termékszám:  5291134014901

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Abb szett Disney Cars

Állítsa Abb Set - Disney Cars áll, ergonómikusan kialakított iskola táska, tolltartó üres kétszintes füllel és tornaterem táska.Set kiemelkedik a minőségi kivitelezés, könnyű és eredeti design vidám motívum kedvenc Disney Cars.Hátizsák ideális tudósok és a diákok az általános iskola. 

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Abb Set Disney Cars

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Vissza hátizsák köszönhetően egyedülálló és szabadalmaztatott rendszer pontosan követi az alakját gyermek gerinc, így egyenletes teherelosztás a teljes felületen a háton és a gyermek. A széles, puha, állítható pántok vannak kialakítva, hogy tökéletesen tapad, hogy a hátsó, hogy fenntartsák a megfelelő súlyelosztás, és ezáltal csökkenti a nyomást a szervezetben. Továbbá, polietilén béléssel ellátott szellőzőcsatornákhoz izzadásgátló.  

Hátizsák 2 nagy cipzáras zseb, ami könnyen befogadni az összes iskolai felszerelés. Az első a zsák egy cipzáras zseb tárolására kisebb tárgyakat. Minden zseb fedezi egy fedél tépőzáras, amely megakadályozza víz szivárog az eső. Az oldalán a zsákot helyezünk az íny zsebek kényelmes tárolási ebédet és palackok ivásra. Során értékelik a minőségi gumírozott markolat és pánt.

A fő előnyök

  • Anatómiai hátsó körül a gerinchez
  • 6 cm széles, állítható pántok
  • szellőzőcsövek a hátsó párna
  • nagyon alacsony súly
  • alsó tartós műanyagból készült
  • 2 nagy és 2 kis cipzáras zseb
  • 2 oldalzseb
  • tartós vízálló anyag
  • fényvisszaverő elemek
  • hely nevét, címét és telefonszámát
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
doplňky

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Az alján a zsák kemény műanyagból készült, így a védett tartalmak véletlen felboruljon, és ha nyitva áll egyedül. Sőt, akadályoztatva van sérülés vagy szennyeződés a táska alján, ezzel kiterjesztve az életét. A hátizsák készült nagyon tartós, vízálló anyag, ami könnyen karbantartható. Pro maximální bezpečnost dítěte za zhoršených světelných podmínek je batoh opatřen reflexními prvky.Bent a hátizsák találsz még 3 fényvisszaverő matrica, hogy szabadon lehet helyezni egy hátizsákot, és ezáltal növeli a biztonságot a gyermek.

Praktikus táska papucs, edzés vagy szabadidős van egy nagy és egy kis zseb tépőzáras. Bag csomók segítségével vezetékek, hogy halad át a hátsó rész, és lehet viselni a hátán vagy a váll. Üres tolltartó füllel rendelkezik 30 írószerek és van egy hely, menetrend szerint. Abb szett Disney miatt funkciók és szuggesztív kialakítás a legjobb választás minden hallgató számára.

méretek:

  • Hátizsák 41,5 x 28 x 25 cm
  • tolltartó 21 x 14 x 3 cm
  • táska 41 x 31 cm

súly:
900 g

kapacitás:
7 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Abb szett Disney Cars Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Abb Set Disney Auta. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Anatomický batoh Abb Set - Disney Autá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Anatomische Rucksack Abb Set - Disney Cars. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Anatomische Rucksack Abb Set - Disney Cars.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ