Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Abb szett Disney hercegnők

Termékkatalógus
Abb szett Disney hercegnők
Iskolai felszerelés Ez magában foglalja a hátizsák, táska, ceruza, doboz torna lebeny
Kód:  SUC004s Termékszám:  5291134001062

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Abb szett Disney hercegnők

Anatómiai iskola meghatározott Abb - Disney hercegnők áll iskola táska, táskák torna és az üres tolltartó egy fedél, mind jellegzetes sötét rózsaszín, ami különösen a rajongók örömére a népszerű sorozat.

iskolai hátizsák
Az anatómiai hátizsák iskolai Abb - Disney hercegnők lesz   Gyerekek iskolába járnak, mint a fő erőssége fokozása, valamint ortopédiai alakú hátsó, amely tökéletesen lemásolni a gyermek gerincét, amely van egy egyenletes teherelosztás a teljes felületen a hátsó.Ugyanakkor hátsó hátizsák polietilénből szellőztetőcsővel csatorna, amely megakadályozza izzadás gyermek hátát. Köszönhetően a kis súly 0,9 kg és párnázott állítható pántok iskolás hátizsák a hátán is, és kényelmes viselet. Pántok a 6 cm széles vállak nem vágja, másolja az alak a nyak és a vállak, csökkenti a nyomást a szervezetben, és segít a helyes testtartás. 

A belsejében a zsák van két nagy és két kisebb zseb, az első nagy zsebek is elfér minden tankönyv és munkafüzetek A4, a második nagy zsebek varrt A5 méretű. Kisebb zsebek tárolhat snack és egyéb kisebb eszközök. Zsebek vannak kapcsolva a zip ellen víz behatolása közben eső védi fedél tépőzáras. Az oldalán a zsák két zsebbel az íny, amely helyet kínálnak ivóvíz palack. A hátoldalán a zsák egy olyan hely, ahol be elérhetőségét
gyerek.A zsebek és a pánt a nagyobb biztonság érdekében a gyermek elhelyezett fényvisszaverő csík, egy hátizsák
Azt is hozzá három darab fényvisszaverő matricák tapadnak az alján és oldalán a zsákból.

Tartós műanyag alap táska megvédi az alsó része a zsák a szennyeződéseket és a kár, meghosszabbítja az életet. Hála neki, kezében egy táska alakú megnyitása után állni.Iskola hátizsák, a diákok egyszerűen kinyúlik gumírozott fülkampó asztaluknál vagy kényelmesen elfér a kézben.Ez készült minőségű vízálló
és vízálló anyagból. Az egyedülálló anatómiai hátizsák gyermekek számára tervezték, akik részt vesznek az általános iskolát. 

A fő előnye a zsák:

  • egyedülálló szabadalmaztatott anatómiailag formált vissza
  • Éppen súlya 0,9 kg
  • ellenálló bázis táska
  • állítható vállpántok párnázott
  • Gyermekek számára megfelelő első osztályú általános iskola

Műszaki adatok:

Méretei a zsák:
41,5 x 28 x 25 cm
(Szélesség a megtöltött zsebeket 39 cm)

súly:
0,9 kg

kapacitás:
7 kg

Bag torna
Gyakorlati sötét rózsaszín táska díszített motívuma Disney hercegnők alkalmas viseljen papucsot, ruhák az edzőterembe, vagy tudja használni a szabadidejükben. Tartalmaz egy nagy zseb és egy kis zseb az elülső tépőzáras. A táska viselhető a háton vagy vállon, húzza köteleken, hogy végig a hátán a zsák.

Méretek táskák:
41 x 31 cm (dimension elülső zseb 19 x 18 cm)

Ceruzatartó füllel
A rózsaszín tolltartó tervezés Disney hercegnők tart 30 db íróeszközök, helye van a menetrend. 

Méretek esetek:
21 x 14 x 3 cm-es (FLAP szélessége 11,5 cm)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Abb szett Disney hercegnők Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Abb Set Disney Princezny. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Anatomický batoh Abb Set - Disney Princezné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Anatomische Rucksack Abb Set - Disney-Prinzessinnen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Anatomische Rucksack Abb Set - Disney-Prinzessinnen.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ