A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Anatómiai hátizsák Abb - Disney Violetta

Termékkatalógus
Anatómiai hátizsák Abb - Disney Violetta
Iskolatáska - Méretei: 41,5 x 28 x 25 cm
18 360 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SUC004t Termékszám:  5291134061837
Anatómiai hátizsák Abb - Disney Violetta 18 360 Ft Felbontott raktáron

Anatómiai hátizsák Abb - Disney Violetta

Anatómiai hátizsák Abb - Disney Violetta egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Ezzel az Abb - Disney Violetta anatómiai hátizsákkal a gyermekek szívesen mennek majd iskolába, a szép kivitelezésével és a lágy pasztell színeivel leginkább a népszerű Violetta rajongóit varázsolja majd el. Fő előnye az erősített és ortopédiailag alakított hátsó rész, amely tökéletesen lemásolja a gyermek gerincét,
ezáltal a teher egyenletesen oszlik el az egész hátsó részen. Emellett a hátizsák hátoldala szellőzik is, amely megakadályozza a gyermek hátának izzadását. Hála a 0,9 kg-os, alacsony tömegének és a párnázott állítható pántoknak, a hátizsák viselete rendkívül kényelmes lesz minden kisiskolás számára. A 6 cm szélességű szíjak nem vágják a gyermek vállát, követik a nyak és a vállak vonalát,
így csökkentik a nyomást a testen, és segítenek a helyes testtartásban.

A hátizsák belsejében két nagy és két kisebb zseb található, az első nagy zsebben probléma nélkül elfér minden A4 méretű tankönyv és füzet, a második nagy zsebben pedig az A5 méretű könyvek és füzetek kapnak helyet. A kisebb zsebekben tízórait és egyéb apróságokat lehet tárolni. A zsebek cipzárral záródnak, és az esetleges beázástól is védve vannak eső esetén. A hátizsák oldalán két gumis zseb található, ahová könnyedén befér a kulacs. A táska hátoldalán található egy olyan hely, ahová információkat helyezhetsz el a gyermekedről. A zsebeken és a pántokon fényvisszaverő csíkok találhatóak, és a táska mellé jár három fényvisszaverő matrica is, ami biztosítja a gyermeked jobb láthatóságát, amennyiben a hátizsák aljára és oldalára ragasztod.

A hátizsák tartós, műanyag alapja védi a táska alját a sérülésektől és a piszoktól, így meghosszabbítja az élettartamát. Emellett abban is segít, hogy tartja a hátizsák alakját, így az a kinyitása után is állni fog. Ezt az iskolatáskát a diákok könnyedén felakaszthatják az iskolapad oldalára a gumírozott fül segítségével, vagy kényelmesen vihetik a kezükben is. A táska kiváló minőségű anyagból készült, ami vízálló, és nem ázik át. Ezt az egyedi, minőségi hátizsákot azoknak a gyermekeknek tervezték, akik az alapiskola első osztályába járnak. 


A legfontosabb előnyök:

  • anatómiailag formált hátsó rész egyedülálló, szabadalmaztatott rendszere
  • rendkívül alacsony tömeg: 0,9 kg
  • a táska alapja ellenálló
  • állítható, párnázott vállpántok
  • az alapiskola első osztályos diákjai számára ideális

Műszaki adatok:

Design:
Disney Violetta

Méretek:
41,5 × 28 × 25 cm
(a táska szélessége megtöltött zsebekkel 39 cm)

Pántok szélessége:
6 cm

Tömeg:
0,9 kg

Kapacitás:
7 kg

Anyaga:

  • a hátizsák nagy része - ellenálló és vízálló anyag
  • a hátizsák alja - ellenálló műanyag
  • a hátizsák hátoldala - polietilén

A következők számára alkalmas:
Az általános iskola első osztályos tanulói számára
 

 

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Anatómiai hátizsák Abb - Disney Violetta
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ