A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Angry Birds Rio - Gol

Termékkatalógus
Angry Birds Rio - Gol
Puzzle 30 darab, az ajánlott korosztály 4 éves kortól, mérete 22,5 x 16 cm
Kód:  HRAa3552 Termékszám:  5906018010817

Angry Birds Rio - Gol

Puzzle, a legendás játék, amely messze célja csak a gyerekeknek. Milliók és milliók szerte a világon imádják egymásra egyedi darab különböző alakú. De ez nem csak a szórakozás, hanem olyan tevékenység, amely élesíti az agyat, gyakorlott memória és alakfelismerés. Kínálunk egy gazdag motívumok és típusai - a gyermekek és a fejlett 3D kit. Ezért kiválaszthatja puzzle alkalmas munka az Ön számára. 

Angry Birds Rio sorozat viszi a világot a népszerű "střeštěných madár." Nekik köszönhető, hogy a gyerekek mindig nagy élvezet. Továbbá, a kész kép könnyen ragasztott és kitéve, mint a kézzel írt műalkotás! Mivel a nagyon nagy dílkům az összecsukható problémákat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Angry Birds Rio - Gol
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Angry Birds Rio - Gol. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Angry Birds Rio - Gol 30 dielikov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Angry Birds Rio - Gol 30 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Angry Birds Rio - Gol 30 Stück.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ