Antbo

Termékkatalógus
Antbo
Robot - programozható, mozgásérzékelőkkel és érzékelőkkel, tanulási mód
Kód:  HRAjd1478 Termékszám:  6959420911332

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Antbo

Ismerd meg a robotok és a mozgás alapelveit az Antbo robot összeszerelése során az Antbo robot programozható készletével. Az Antbo tucatnyi érzékelőt és mesterséges neurális hálózati szimulációt használ a mozgásrendszeréhez és optimális séta algoritmust a rovar mozgásának szimulálására. A gazdag interaktív módok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy különböző érdekes módon kommunikáljanak a robotukkall. Lehetőség van arra is, hogy a robotot egy alkalmazással vagy egy a robot által felismerhető hanggal vezéreljük. Az Antbo formáját a rovar morfológiája inspirálta. A készlet  alkatrészeinek összeszerelésével garantált a jó szórakozás, így létrehozhatod saját robotodat, amely érzékeli és reagál a környezetére. A három fém fogaskerekes digitális szervónak és a speciálisan kialakított séta algoritmusnak köszönhetően a robot realisztikusan szimulálja a valódi rovar mozgását. Az Antbo robot magával ragad a számos lehetőségével!

Antbo robot funkciói

  • Az Antbo robotkészlet egy mesterséges neurális hálózat szimulációjával működik
  • 5 interaktív érzékelő teszi lehetővé a robot számára, hogy érzékelje környezetét
  • Egy autonóm mozgásrendszer és egy optimalizált gyalogos algoritmus szimulálja a rovarok mozgását
  • Az interaktív módok különböző érdekes módon kommunikálnak a robottal a többérzékelő információs fúzió alapján
  • Az intelligens távvezérlés alkalmazással vagy hanggal lehetséges

Az alkalmazás használata

A vezérléshez számos lehetőség áll rendelkezésedre. Az intuitív interfész háromféleképpen működik: távirányítóval, nyomkövetéssel és hangvezérléssel. Az Antbo támogatja az Antbos adatainak valósidejű megtekintését is. Felmérési módban megtekintheted az érzékelő adatait és követheted a robot mozgását. Az összes információt az alkalmazásban rögzíti.

Technikai paraméterek:
CPU: ATMEGA328P
Tápellátás: 4 × AAA elem (nem tartozék)
Érzékelők: infravörös érzékelő az akadályok kikerülésére, környezeti fényérzékelő, analóg hang érzékelő, digitális érintésérzékelő stb.
Csatlakoztathatóság: Bluetooth 4.0 és nagysebességű USB
Működési hőmérséklet: 0 - 40 °C (32 - 104 ° F)
Működési páratartalom: kevesebb, mint 85% (fagyasztási)
Összeszerelt méret: 223 × 126 × 150 mm
Súly: 206 g

A csomag tartalma:
1 × Antbo robot
1 × használati utasítás


A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK  2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló szabályozásnak és minden cseh jogi szabályozási normának is. Erről természetesen EC típus megfelelési nyilatkozattal is rendelkezünk.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Antbo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Antbo robotická sada. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Antbo robotická sada. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Antbo Roboter-Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Antbo Roboter-Set.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ