AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

APEI Fidget Pad Zöld

Termékkatalógus
APEI Fidget Pad Zöld
- Fidget
Kód:  HRAjd0349 Termékszám:  8596123002349 Gyártó honlapja:

APEI Fidget Pad Zöld

Egy új, stressz levezető játékot keres, amely még nem elcsépelt? Próbálja ki az Apei zöld Fidget Pad-jét. Számos gomb, kapcsoló és egy joystick áll a rendelkezésére. A Fidget Pad könnyű, és méretének köszönhetően épp elfér a tenyérben. A játék tömege kiegyensúlyozott, így egy kézzel is könnyedén kihasználhatja minden lehetőségét. Az eszközzel fejlesztheti a finommotorikus mozgásokat, és lefoglalhatja a kezeit. A játék többféle színkombinációban érkezik, így kiválaszthatja az egyéniségéhez leginkább illőt, és elkezdheti tesztelni a képességeit.

A zöld Apei Fidget Pad legfőbb jellemzői

  • A Fidget Pad-del fejleszthető a kéz finommotorikus mozgása
  • Nagyon könnyű, alakja és mérete pedig kényelmes a tenyérnek
  • Fidget Pad gombokkal, kapcsolókkal, joystickkel
  • Zöld szín

Hogyan játsszon a Fidget Pad-del?

Az Apei Fidget Pad legnagyobb előnye, hogy bárhol és bármikor játszhat vele, csak az ujjaira van hozzá szükség. Csak vegye a tenyerébe a játékot, nyomogassa a gombokat és a kapcsolókat, vagy irányítsa a joysticket. Gyermekek és felnőttek számára is kiváló. Csak vegye elő, ha szeretné csökkenteni a stressz szintjét, vagy felhagyna egy rossz szokással, például a dohányzással.

 

Paraméterek

Játékosok minimum száma
1 Kész!

Játékok és fejtörők

Játékosok minimum száma
1 Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apei Fidget Pad Zelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apei Fidget Pad Zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apei Fidget Pad Zelený. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apei Fidget Pad Zelený.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ