Alzaboxy Q1 MPLA317262

Assassin's Creed játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

Az Assassin's Creed franchise az Anymus által létrehozott virtuális világába repít el téged, mint egy elit néma bérgyilkost a keresztes háborúk, a reneszánsz fénykora, az ipari forradalom és történelmünk más fontos pillanatai idejére. Készen állsz arra, hogy csatlakozz a Testvériséghez és megvédd a világbékét?

Tovább

Mit kínál az Assassin's Creed sorozat?

Az Assassin's Creed játéksorozat egyedülálló harmadik személyű játékélményt nyújt, ahol egy elit bérgyilkos szerepébe bújhatsz, aki széles fegyverrepertoárral rendelkezik, legyen szó kardról, tőrről, nyílpuskáról vagy a csuklód alá rejtett Assassin's Creed stílusú rejtett pengéről. Milyen Assassin's Creed játékokkal játszhatsz?

Assassin's Creed – az 1. rész

Az Assassin's Creed sorozat első része a keresztes háborúk idejébe kalauzol el, ahol Altaïr szerepében próbálod visszaszerezni az egyik isteni ereklyét, az Éden szilánkját - az Aranyalmát, hogy megakadályozd, hogy az a templomosok kezébe kerüljön, akikkel az Assassinok testvérisége ádáz harcban áll.

i

Az Éden töredékei három túlvilági ereklye, amelyek isteni hatalommal ruházzák fel viselőjüket. Ilyen például az Aranyalma, a jogar és a köpeny, és ezek erejéről a játékban magad is meggyőződhetsz.

Assassin's Creed 2 - a legendás karakter Ezio Auditore történetének kezdete

Az Assassin's Creed 2 a reneszánsz Firenzében, Olaszországban játszódik, ahol a fiatal Ezio Auditore szerepében játszva mindent megtudhatsz az Assassinok társadalmi szerepéről és fontos küldetésükről, hogy megvédjék a három Éden-szilánkot. Ahogy haladsz előre a játékban, rejtett rejtvények megoldásával egyre többet tudhatsz meg az eredetükről.

Assassin's Creed Brotherhood - Ezio szembeszáll magával a pápa hatalmával

Az Assassin's Creed Brotherhood sorozat következő részében ismét Ezio Auditore szerepébe bújhatsz, ezúttal Rómába tartasz, hogy megakadályozd a Borgiák hatalomra jutását, akik megpróbálják átvenni a hatalmat Rómában mind az uralkodótól, mind a pápától. Ez a rész jelentős változást hoz a játékmechanikában is.

Assassin's Creed Ezio

A sorozat egyik leghíresebb főszereplője, Ezio Auditore.

Assassin's Creed Revelations - Ezio az elődök nyomdokaiba lépett

Az Assassin's Creed Revelations Ezio Auditore kalandjainak harmadik és egyben utolsó része, amelyben a legendás bérgyilkos Altaïr nyomdokain haladva Masyafba érkezik, az Assassinok Testvériségének egyik első, ma már a templomosok által elfoglalt helyőrségébe.

i

Mi az Assassin's Creed Brotherhood játék fő mottója?

"Semmi sem igaz, minden megengedett". Egyszerűen fogalmazva: holnap már nem biztos, hogy igaz lesz, amit most hiszünk. És amikor nem köt bennünket egy erkölcsi törvény (igazság), akkor saját belátásunk szerint cselekedhetünk, és ami ma erkölcstelen, az végső soron a nagyobb jót szolgálhatja.

Assassin's Creed 3

Az Assassin's Creed sorozat harmadik részében az amerikai függetlenségi háború idején az indián származású Conor orgyilkos szerepét öltöd magadra, aki a forradalmi harcosok oldalára áll. Olyan jelentős eseményeken vehetsz részt, mint a bostoni teadélután és még sok más esemény.

Assassin's Creed Black Flag - egy kalóz bérgyilkos csatlakozik a Testvériséghez

Az Assassin's Creed Black Flag a sorozat egyedülálló része, melyben Edward Kenway, egy kalóz bőrébe bújhatsz, aki rettenthetetlenül járja a tengereket, és véletlenül belekeveredik az Assassinok és a templomosok közötti konfliktusba, melynek következtében csatlakozik a Testvériséghez, és a híres Assassinok egyikévé válik.

Assassin's Creed Black Flag

Lovagold meg a hullámokat és éld át a kalózokkal vívott ádáz csatákat a Black Flagben.

Assassin's Creed Unity

Az Assassin's Creed család következő tagja, az Assassin's Creed Unity a sorozat ötödik része. A francia forradalom idején játszódik, főszereplője pedig az ifjú Arno, aki apjától örökölte a bérgyilkos szerepét, akit a testvériségben betöltött helye miatt kivégeztek.

Assassin's Creed Rogue - az utolsó epizód a régi generációs konzolokon

Az Assassin's Creed Rogue egy Amerika földjén játszódó saga csúcspontja. Érdekesség, hogy az epizód a next-gen konzolok (Xbox ONE, PS4) és a régebbi generációs konzolok (Xbox 360, PS3) korában jelent meg.

i

A Rogue és a Unity ugyanabban az évben jelent meg. Nagy várakozásokkal tekintettek a Assassin's Creed Unity eladásaira a next-gen konzolokon. Ez utóbbi azonban végül csalódást okozott, és a Assassin's Creed Rogue sikere elnyomta.

Assassin's Creed Syndicate - ízléses fegyver új női karakterrel

Az Assassin's Creed Syndicate a sorozat legmodernebb darabja, amely az ipari forradalom idején játszódik Londonban. Az egyik nagy változás, hogy ebben a részben két karaktert, Jacob és Evie Frye testvéreket alakíthatsz, akik megpróbálják megállítani a templomosok vezetőjét, aki London iparát irányítja.

Assassin's Creed Origins – a játékstílus forradalma

Az egyik újabb rész, az Assassin's Creed Origins egy teljesen új játékstílust hoz magával, az egész játék RPG stílusban készült, ami nagyon emlékeztet a Dark Soulsra. Az egész epizód és annak története az ókori Egyiptomban játszódik, egészen az Assassin Rend születésének eseményéig.

Assassin's Creed Odyssey - egy történetet két szemszögből nézhetsz meg

Az Assassin's Creed Odyssey a sorozat következő része, amely a peloponnészoszi háborúk idején játszódik Görögországban, és folytatja a nyitott világú RPG műfaját. Két karakter, Cassandra vagy Alexius szerepét választhatod, akik mindketten kissé másképp közelítik meg az eseményeket. Mindkét főszereplő Spártából származik. A játék fő gonosztevői a Kosmos-kultusz, amelynek célja, hogy a Spárta és Athén közötti háborút kihasználva hatalomra kerüljön.

Assassin's Creed Valhalla - Megérkeztek a vikingek

Az Assassin's Creed Valhalla a legújabb rész (megjelenés 2020. november 10.), amely a rettegett vikingek idejében és környezetében játszódik. A főszereplő a vad viking harcos, Eivor. Nézd meg ezt az epizódot, és tudd meg, hogyan jutott el a "hidden blade" a barátságtalan Skandináviába.

Eivor - a Valhalla új epizódjának főszereplője

Eivor - a Valhalla című új viking epizód főszereplője.

i

Mivel már a Valhalla hivatalos bejelentése előtt tudni lehetett, hogy a híres viking Ragnar Lodbrok is feltűnik majd, a történet legújabb részének címét sokan tévesen Assassin's Creed Ragnaroknak tippelték.

Tekintsd meg az Assassin's Creed filmet is

A játék számos része mellett a Ubisoft 2016-ban egy Assassin's Creed-filmet is készített a Motion Pictures részlegén keresztül. Ez utóbbi nem foglalkozik a játék egyik történetszálával sem, hanem egy teljesen új történetet hoz létre.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Assassins Creed Mirage: Launch Edition - PS5 Szállításra kész > 5 db
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Élvezd Basim, a ravasz utcai tolvaj történetét, akinek félelmetes látomásai vannak, és aki a 9. századi Bagdad nyüzsgő utcáin kutat válaszok után. A Rejtőzködők nevű titkos ősi szervezet révén halálos orgyilkos mesterré válik, és olyan módon változtatja meg a sorsát, ahogyan azt soha nem gondolta volna.
+Ajándék Ajándék Assassins Creed Mirage - Steelbook melynek értéke 3 290 Ft
-17 %
14 290 Ft
11 890 Ft

51 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,1 12×
Assassins Creed Valhalla - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Bújj Eivor, a rettenthetetlen viking harcos szerepébe, valamint a kifinomult RPG mechanikáknak köszönhetően építsd ki saját településedet és bontakoztasd ki egyedülálló viking sagádat.
Szuper ár
8 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO723st
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Assassins Creed Valhalla Season Pass - Xbox One Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához -
17 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1630
Arany középút Kiváló ár/érték arány
5,0
Assassin's Creed Odyssey: Season Pass - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és rpg, eredeti játék szükséges a felhasználásához
17 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD0821
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Assassins Creed Valhalla: Standard Edition - Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
29 490 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1628
4,9 22×
Assassins Creed Mirage: Launch Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Élvezd Basim, a ravasz utcai tolvaj történetét, akinek félelmetes látomásai vannak, és aki a 9. századi Bagdad nyüzsgő utcáin kutat válaszok után. A Rejtőzködők nevű titkos ősi szervezet révén halálos orgyilkos mesterré válik, és olyan módon változtatja meg a sorsát, ahogyan azt soha nem gondolta volna.
+Ajándék Ajándék Assassins Creed Mirage - Steelbook melynek értéke 3 290 Ft
Leárazás -17 %
11 890 Ft 14 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0347
5,0
Assassins Creed Mirage: Launch Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Élvezd Basim, a ravasz utcai tolvaj történetét, akinek félelmetes látomásai vannak, és aki a 9. századi Bagdad nyüzsgő utcáin válaszok után kutat. A Hidden Ones névre keresztelt titokzatos ősi szervezet révén halálos orgyilkos mesterré válik, és olyan módon változtatja meg a sorsát, ahogyan azt soha nem is gondolta volna.
+Ajándék Ajándék Assassins Creed Mirage - Steelbook melynek értéke 3 290 Ft
Leárazás -17 %
11 890 Ft 14 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0298
4,8
Assassins Creed Mirage: Launch Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Élvezd Basim, a ravasz utcai tolvaj történetét, akinek félelmetes látomásai vannak, és aki a 9. századi Bagdad nyüzsgő utcáin kutat válaszok után. A rejtélyes ősi társaság révén halálos orgyilkos mesterré válik, és olyan módon változtatja meg a sorsát, ahogyan azt soha nem gondolta volna.
+Ajándék Ajándék Assassins Creed Mirage - Steelbook melynek értéke 3 290 Ft
Leárazás -28 %
9 890 Ft 13 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1402
4,5 13×
Assassins Creed The Ezio Collection - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Az Assassin's Creed sorozat három legjobb részének HD remake-je - Assassin's Creed II, Brotherhood és Revelations, a játék nem kínál multiplayer módot!
Leárazás -15 %
5 890 Ft 6 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO146f
4,6 50×
Assassins Creed IV: Black Flag - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Felejtsd el a hősöket, a múlt eseményeit, ismerj meg új perspektívákat, új hősöket és új környezeteket, hajózz a fekete zászlóval és tapasztald meg a tenger és a szél erejét! Vezesd a hajót, és légy fenyegetés a kereskedők számára. Új korszak jön, és itt az ideje a változásnak!
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX050
5,0
Freaks and Geeks Travel Case - Assassins Creed - Nintendo Switch
Nintendo Switch tok Lite és OLED - puha tok, hely a kártyák számára, assassins Creed motívum, szürke kivitel
4 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FraGe003e
5,0
Assassin's Creed IV - Xbox 360, Xbox DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja akció
8 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1002
5,0
Assassins Creed - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja akció, RPG és kaland
2 070 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005602
Assassin's Creed III: Remastered - Xbox Series DIGITAL
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, magyar felirat, műfaja akció és kaland
17 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1178
Assassins Creed Valhalla 1050 Helix Credits Pack - Xbox One Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció, -
4 390 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1635
Assassin's Creed Chronicles India – PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja akció és árkád
2 500 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004851
5,0
Assassins Creed Revelations – PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja akció és RPG
2 780 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE002752
Assassins Creed Odyssey Season Pass - PC DIGITAL
Videójáték kiegészítő / DLC - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaj: kaland, eredeti játék szükséges a felhasználásához -
10 110 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005059
Assassins Creed Valhalla: 4200 Helix Credits Pack - Xbox One Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció, -
15 190 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1633
Assassins Creed Valhalla: 6600 Helix Credits Pack - Xbox One Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció, -
21 790 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1632
Assassins Creed Valhalla: 2300 Helix Credits Pack - Xbox One Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció, -
8 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1634
5,0
Assassins Creed Valhalla: 500 Helix Credits Pack - Xbox One Digital
Videójáték kiegészítő / játékkredit - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció, -
2 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1631
Assassins Creed II - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Uplay kulcs, műfaja akció
2 120 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE004852
5,0
Assassin's Creed Odyssey: The Fate of Atlantis - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció és kaland, eredeti játék szükséges a felhasználásához
10 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1179
5,0
Assassin's Creed Odyssey: Legacy of the First Blade - Xbox Digital
Videójáték kiegészítő / DLC - Xbox One S/Xbox One X, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaj: akció, eredeti játék szükséges a felhasználásához
10 690 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1122

Assassin's Creed játékok

A Assassin's Creed játékok kategóriában összesen 51 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó assassin's Creed játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább assassin's Creed játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb assassin's Creed játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: assassin's Creed játékok vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ