A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Avengers Titan Hero Power FX Amerika Kapitány 30 cm-es figura

Termékkatalógus
Avengers Titan Hero Power FX Amerika Kapitány 30 cm-es figura
Figura - fiúknak, figura magassága: 30 cm, Captain America motívum, alsó korhatár: 4 éves
Kód:  HRAif12970 Termékszám:  5010993550869 Gyártó honlapja:
Avengers Titan Hero Power FX Amerika Kapitány 30 cm-es figura Megszűnt

Avengers Titan Hero Power FX Amerika Kapitány 30 cm-es figura

Amennyiben Te is szereted a Bosszúállók sorozatot, képregényt és a Marvel filmeket vagy szenvedélyesen gyűjtöd a szuperhős figurákat, esetleg csak szeretnél egy új játékot vásárolni a gyermekednek, akkor ne szalaszd el ezt az egyedülálló Titan Hero Power FX Amerika Kapitány figurát, amelyhez más Power FX kiegészítőket is rögzíthetsz. Ez a játék az egyik legnagyobb játékgyártó, a Hasbro márka játéka, és ideális ajándék lehet minden rajongónak gyűjteményük kiegészítéseként is. Amerika Kapitány figura valósághű megjelenését a Bosszúállók: Végjáték című film ihlette, mozgathatóízületeit pedig a gyermekek is nagyra értékelhetik játék közben. Emellett speciális, lőszer kilövésére alkalmas fegyver formájú Power FX kiegészítőt is tartalmaz. Amikor rögzíted a kiegészítőt a figura karjához, a játék a mozifilmből is ismert tipikus üzenetet mondja. Az Avengers Titan Hero Power FX Amerika Kapitány játéka biztosan megörvendeztet minden kisfiút 4 éves kortól, sőt, azokat a kislányokat is, akik szeretik a Marvel Bosszúállók szuperhősök világát. A játék 3 db A76-os elemmel működik, amelyeket a csomag próba változatban tartalmaz a játék kipróbálásához.


Az Avengers Titan Hero Power FX Amerika kapitány figura legfontosabb jellemzői

  • A Marvel Bosszúállók híres szuperhős gyűjtői figurája, Amerika Kapitány a Hasbro márkától
  • Az Avengers Titan Hero sorozat karaktere egyszerre gyűjtői figura és érdekes játék
  • A mozgatható ízületekkel a 30 cm-es figurát különböző pozíciókba állíthatod
  • A játék kialakítását a Bosszúállók: Végjáték című filmben szereplő Amerika kapitány szuperhős megjelenése ihlette, annak valósághű utánzata
  • A kiváló minőségű és tartós műanyagból készült Titan Hero Power FX Amerika Kapitány játék 4 éves kortól alkalmas a gyermekek számára
  • A csomag tartalmazza a Power FX kiegészítőket lőszer kilövésére alkalmas speciális fegyver formájában
  • Amikor a figura karjához erősíted a Power FX fegyvert, a játék hangokat bocsát ki üzenet formájában a Bosszúállók: Végjáték című filmből
  • Az Avengers Amerika Kapitány figura alkalmas játékként, gyűjteménybe vagy ajándékként
  • A termékhez 3 db 1,5 V-os A76 típusú elemre van szükség (a bemutató elemek mellékelve)

Az Avengers Titan Hero Power FX sorozat legendás Amerika Kapitánya alkalmas a gyűjteménybe és a játékra

Minden Bosszúállók és Marvel képregény és film rajongó vitathatatlanul nagy örömmel fogadja majd a jól ismert Amerika Kapitány szuperhős új figuráját. A Titan Hero Power FX Amerika Kapitány játékot pontosan a Bosszúállók: Végjáték című film hősének megjelenése alapján tervezték. A Bosszúállók Amerika Kapitány figura Téged is lenyűgöz kifinomult megjelenésével, amelyet az egyik legnagyobb játékgyártó, a Hasbro kölcsönzött neki. A játék megfelelő működéséhez szükséges 3 db A76-os elem, amely a készlet része.

A Bosszúállók Amerika kapitány mozgó figura csomagja tartalmaz egy speciális Power FX kiegészítőt

A különleges Amerika Kapitány szuperhőst manapság mindenki ismeri a világon, megörvendeztet minden gyermeket. A mozgatható ízületeknek hála az Avengers Titan Hero Power FX Amerika Kapitány játék képes a különféle pozíciókra, így egy újabb szintre emeli a játék élményét. Speciális, lőszer kilövésére alkalmas fegyver formájú Power FX kiegészítőt is tartalmaz a csomag, ezt rögzítheted a figurához. Ezután a játék a Bosszúállók: Végjáték mozifilmből is ismert tipikus üzenetet mondja el. A 30 cm magas Amerika Kapitány figura kiváló minőségű és ellenálló műanyagból készült, megvásárlásával nem csak a gyerekeknek okozhatsz örömet játék közben, hanem minden gyűjtőnek, aki a Marvel és a Bosszúállók világok rajongója.




Paraméterek

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!
Játék magassága
30 cm Kész!
Téma
Amerika Kapitány Kész!
Játék kategória
Figurák Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

Játék magassága

Játék magassága
30 cm Kész!

Innen ismerheted

Téma
Amerika Kapitány Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Figurák Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Avengers Titan Hero Power FX Amerika Kapitány 30 cm-es figura Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Avengers Titan Hero Power FX Kapitán Amerika 30cm figurka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Avengers Titan Hero Power FX Kapitán Amerika 30 cm figúrka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Avengers Titan Hero Power FX Captain America 30cm Figur. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Avengers Titan Hero Power FX Captain America 30cm Figur.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ