30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

My Style Deluxe ékszer - karkötő

Termékkatalógus
My Style Deluxe ékszer - karkötő
3,5 2 értékelés
Kreatív szett - Ajánlott 8 éves kortól
Kód:  HRA455b Termékszám:  8591945065633

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

My Style Deluxe ékszer - karkötő

A My Style Craft készlete a kiemelkedő alkotói tevékenység lehetőségével érkezik a kishölgyek számára, akik szeretik mindenből a sajátukat elkészíteni. Ezzel a kreatív szettel garantáltan nem korlátozza majd a fantáziáját, és lépésről lépésre megtanulhatja az ékszergyártás érdekes módszerét. Ezáltal ékszerei úgy festenek majd, mintha a legdrágább butikban vásárolta volna őket, egy különbséggel: a boltban vásárolt termék árának töredékéért létrehozhatja őket. 


Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki ebből a szettből, a legjobb, ha az egyszerűbb modellektől halad a nehezebbek felé. Miután az összes projektet befejezte, bizonyára már rendelkezik a szükséges tudással és tapasztalattal, hogy saját típusú ékszert készítsen, amit Ön vagy barátai büszkén viselhetnek. Készítse el saját karkötőjét minden alkalomra.

Műszaki adatok:

A csomag tartalma:
2 × karkötő
2 × ajándéktasak
10 × medál
8 × kocka alakú gyöngy
80 × szem a karkötőhöz
10 × gyűrű a karkötők felosztására
polymerikus zsinór - 7 színben
fa fogpiszkáló
csillám - 3 zsák
fólia - 2 színben
2 tároló doboz
20 oldalas színes útmutató

Ajánlott kor:
8+
A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK  2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló szabályozásnak és minden cseh jogi szabályozási normának is. Erről természetesen EC típus megfelelési nyilatkozattal is rendelkezünk.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: My Style Deluxe ékszer - karkötő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My style - Deluxe šperky - náramky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si My style - Deluxe šperky - náramky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte My Style - Deluxe Schmuck - Armbänder Kreatives Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte My Style - Deluxe Schmuck - Armbänder Kreatives Set.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ