Shop roku 30 dnů na vrácení

BABY Annabell - Vigyázz rám

Termékkatalógus
BABY Annabell - Vigyázz rám
4,0 1 értékelés
Játékbaba - 36 cm, ajánlott 3 éves kor felett
Kód:  HRAa10171 Termékszám:  4001167794326

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BABY Annabell - Vigyázz rám

Milyen lehet egy kisbaba gondját viselni? Ezzel az aranyos, 36 cm magas  játékbabával a kis 3 éves "anyukák" megtapasztalhatják ezt. Annabell úgy néz ki, mint egy igazi csecsemő, és az igényei is egy valódi kisbabáéhoz hasonlóak. Fel lehet például öltöztetni a gyönyörű rózsaszín, pihe-puha plüss rugdalózójába. A cumisüvege, a sapkája és a váratlan balesetek esetén szükséges tartalék ruhái is rózsaszínűek, így jól illenek egymáshoz. A baba nem csak megjelenésében, de viselkedésében is hasonlít egy igazi csecsemőre - iszik, nevet, sír, elalszik... Az Annabell játékbabával a kislányod soha nem fog unatkozni. 3 db AAA elemmel működik. Az elem nem tartozék.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABY Annabell - Vigyázz rám Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Annabell – Pečuj o mě. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABY Annabell – Pečuj o mě. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Baby Annabell – Pečuj o mě. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Baby Annabell – Pečuj o mě.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ