BABY Born First Love "Világít a sötétben"

Termékkatalógus
BABY Born First Love "Világít a sötétben"
Játékbaba - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif3503 Termékszám:  4001167824061 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BABY Born First Love "Világít a sötétben"

Nem titok, hogy a BABY Born First Love baba egyszerűen ennivaló. Puhaságuk miatt mindenki meg akarja őket ölelni. A baba halvány fényével és dallamos altatódalával segít a kisdednek elaludni. Kifejezetten biztonságos, így akár újszülötteknek is megvásárolhatja. Azonnal megszeretik majd.

A BABY Born First Love legfontosabb jellemzői

  • A baba, amely segít a gyermekeknek elaludni
  • A First Love puha anyagból készült
  • Puha rózsaszín játszóruhát visel
  • A fényes szív alak megnyomása után világítani és énekelni kezd
  • Akár újszülötteknek is ajándékozható

A BABY Born altatódalt énekel

A BABY Born First Love baba születésétől kezdve elkíséri kisgyermekét. Mivel kapucnis rózsaszín ruhát visel, ezért a baba egész teste és a fejének a hátsó része is lágy és puha tapintású. Arca műanyagból készült, részletesen kidolgozva. A babán egy fényes szív alak is található, melynek megnyomása után halványan világítani és énekelni kezd.

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, valamint a helyi jogszabályoknak. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABY Born First Love "Világít a sötétben" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Born First Love "Svítí ve tmě". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABY Born First Love „Svieti v tme“. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY Born First Love "Leuchtet im Dunkeln". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY Born First Love "Leuchtet im Dunkeln".
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ