A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

Tiny Love baba pillangó csörgő

Termékkatalógus
Tiny Love baba pillangó csörgő
Körforgó - Lógó, születéstől használható
Kód:  FOB035 Termékszám:  735259004355

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Tiny Love baba pillangó csörgő

Az aranyos és apró baba pillangó minden csecsemő szórakoztató társa lesz. A pillangó teste műanyagból, a feje, a karjai és a szárnyai pedig kényelmes textil anyagból készültek. A műanyag rögzítő csattjának köszönhetően ideális gyerekágyba, autóülésbe vagy babakocsiba akasztva. A játék bővelkedik a feltárásra váró aktív elemekkel, a kis teste mozog és szárnyait suhogtatja. A pillangó születéstől fogva örömet okoz minden gyereknek.

Specifikációk:

Ajánlott kor:
Születéstől

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról szóló törvényeknek és minden jogi normáknak a cseh szabályozás szerint. Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

Paraméterek

Szín
Rózsaszín Kész!

Tulajdonságok

Szín
Rózsaszín Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Tiny Love baba pillangó csörgő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motýlek Baby. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motýlik Baby. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Baby-Schmetterling. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Baby-Schmetterling.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ