Our Generation Doll – Parker

Termékkatalógus
Our Generation Doll – Parker
4,0 2 értékelés
Játékbaba - Méretei 28 × 13 × 51 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif1343 Termékszám:  062243253100

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Our Generation Doll – Parker

Ez a  46 cm-es baba hoszzú barna hajával igazi mesterfodrászt varázsol a kislányokból.Az Our Generation Doll baba az új generáció kislányainak játékbabája, akik a családi hagyományok tisztelete mellett teremtik meg a sajátjaikat. Megtanítják családjukat az újrahsznosításra, virágos kertet ültetnek és ápolnak, segítik a helyi közösséget, vagy ruhát gyűjtenek a rászorúló lányoknak, aki nem engedhetik meg azokat maguknak. Ők egyszerre álmodózók és „cselekvő nők“. Ha épp nem mentik meg a világot, élvezik a játékot. Ők a modern hősök, , mindent megtesznek, de nem e körül forog a világ, megélik a jelent. Köztünk élnek, ez az ő idejük és az ő történetük.

Főbb jellemzők

  • Az Our Generation baba mérete: 46 cm
  • A csomag tartalmaz számos ruhadarabot és frizura készítéshez való kiegészítőt
  • 3 éves kortól ajánlott
  • Ha ezt a terméket választod, Te is hozzájárulsz a "Free the Children“ szervezet „Power of Girls“ kezdeményezéséhez

Parker Baba

A világosbarna hajú, 46 cm magas baba fodrsászkodásra hívogat és különféle csodás frizurákat készíthetsz neki. A csomag különböző fodrászeszközöket és egy katalógust is tartalmaz, hogy mindig új frizurát varázsolhass a babádnak. A csomagban talász egy ruhát, egy virágos fejpántot, egy horgolt mellényt, egy övet, egy garnitúra fehérneműt, egy pár cipőt, fésűt, 2 póthajat, 2 hajcsattot és egy útmutató füzetet, melynek segítségével 4 divatos frizurát készíthetsz a babádnak. A csomag mérete: 28 × 13 × 51 cm. 3 éves kortól ajánlott.

Segítség a rászorulóknak

Ha Our generation terméket vásárolsz, Te is hozzájárulsz a „Free the Children“ Power of Girls kezdeményezéséhez. Tudj meg többet a kezdeményezésről, mely jobbá teszi a világot az Ogdolls.com weboldalon.

A játék megfelel Az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelve ( 2009. június 18.) a játékok biztonságáról (EGT-vonatkozású szöveg) irányelvnek és vonatkozó helyi szabályozásnak, valamint a termék rendelkezik CE megfelelőségi tanúsítvánnyal.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Our Generation Doll – Parker Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Our Generation Panenka – Parker. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Naša generácia bábika - Parker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Our Generation Puppe - Parker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Our Generation Puppe - Parker.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ