Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

BABY Born Interaktív - Special Edition - tündér

Termékkatalógus
BABY Born Interaktív - Special Edition - tündér
Játékbaba - Ajánlott kor 3 éves kortól
Kód:  HRAif3459 Termékszám:  4001167824191 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BABY Born Interaktív - Special Edition - tündér Megszűnt

BABY Born Interaktív - Special Edition - tündér

A BABY born újszülött baba limitált kiadású szériába tartozik. Szépséges lila ruhája, tündér szárnyai és gyönyörű lila ruhája teszi egyedülállóvá. Az interaktív babának számos olyan funkciója van, amelyek az elemek használata nélkül is működnek. Vízzáró anyagból készült, a csomagban pedig számos hasznos tartozék található.

A BABY born interaktív baba főbb jellemzői:

  • Gyönyörűen kidolgozott interaktív baba
  • A test kemény műanyagból készül
  • Fürdethető, és számos életfunkcióval rendelkezik
  • A lila szárny hátulról vannak rögzítve
  • Gyönyörű tündérruhát visel
  • A baba elnyerte az "Év Játéka 2013" díjat

Tündér életfunkciókkal

Az Interaktív tündér BABY born úgy viselkedik, mint egy igazi baba. Az anyukája adhat neki különleges zselét vagy üvegből itathatja. Az ilyen felfrissülés után persze tisztába is kell tenni. Egy hosszú nap után el is fárad és elalszik este. A mozgatható ízületeknek köszönhetően a tündéri baba még inkább élethűnek tűnik.

Gyönyörű tündérruha

A pillangó hímzéssel készült csillogó lila ruha, a gyönyörű koronák és színes lila szárnyak mellett a baba további kiegészítőkkel rendelkezik. Ruhája tökéletesen kiegészíti a lila ballerinát. Emellett egy lila edényt, pelenkát, díszített cumit, rózsaszín palackot és különleges szeletet is találsz a csomagban, amelyet egy rózsaszín kanállal rendelkező fehér lemezről lehet megenni. A kislányok számára a
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABY Born Interaktív - Special Edition - tündér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Born Interaktivní - Speciální edice - víla. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABY Born Interaktívna - Špeciálna edícia - víla. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY born interaktiv - Special Edition - Fee. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY born interaktiv - Special Edition - Fee.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ