BABY Annabell kit „Tanulok bili”

Termékkatalógus
BABY Annabell kit „Tanulok bili”
Kiegészítő babákhoz - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif3527 Termékszám:  4001167700310 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BABY Annabell kit „Tanulok bili” Megszűnt

BABY Annabell kit „Tanulok bili”

A Baby Annabell babák sok kislány szívét elnyerték már. Ezek a babák a legjobbak közé tartoznak és hatalmas népszerűségnek örvendenek. A babák előnye, az élethű kidolgozás mellett, a hozzájuk tartozó kiegészítők széles választéka. Ilyen kiegészítő a Baby Annabell "bilizni tanulok" készlet, amely segítségével a babák megtanulhatják, hogyan kell használni a bilit és megszabadulhatnak a kényelmetlen pelenkáktól.

A Baby Annabell "bilizni tanulok" készlet előnyei

  • Nagyszerű készlet a bilire szoktatáshoz
  • Tartalma: egy bili, papírtörlő, hintőpor és pelenkák
  • Prémium minőségű kiegészítő Baby Annabell babához

A Baby Annabell  "bilizni tanulok" készlet egy gyermekszobából sem hiányozhat

A Baby Annabell "bilizni tanulok" készlet minden kisgyermek anyukát elkápráztat majd. A Baby Annabell "bilizni tanulok" készlet tartalma egy rózsaszín bili, egy bárányos puha, papírtörlő tartó, egy rózsaszín hintőporos üveg és három pelenka. Ezzel a készlettel gyermekjáték lesz a bilizés elsajátítása. Csak gondolj arra, hogy a pelenka és a harisnya, mennyire kényelmetlen együtt. Hagyd, hogy gyermeked megtanítsa Baby Annabell babájának, hogyan kell bilizni, így gyermeked a babával együtt sajátíthatja el az új képességet, miközben jól szórakozik. A "bilizni tanulok" készlet 3 éves kortól ajánlott.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABY Annabell kit „Tanulok bili” Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Annabell Souprava "učím se na nočník". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABY Annabell Súprava „učím sa na nočník“. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY Annabell Töpfchen gehn. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY Annabell Töpfchen gehn.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ