BABY Annabell kit "Counting Sheep"

Termékkatalógus
BABY Annabell kit "Counting Sheep"
Kiegészítő babákhoz - lányoknak, ajánlott életkor: 3 év
Kód:  HRAif3536 Termékszám:  4001167700402 Gyártó honlapja:

BABY Annabell kit "Counting Sheep"

A Baby Annabell babák sok kislány szívét meghódították. A legszebb kapható babák között szerepelnek, így népszerűségük is egyre nő. A babák nagy előnye a reális csecsemő ábrázolás mellett, hogy a külön megvásárolható kiegészítők széles választékát kínálják hozzájuk. Ilyen kiegészítő a „bárányszámláló” alvókészlet is, amelynek köszönhetően Baby Annabell baba egy gyönyörű rózsaszín szettben térhet nyugovóra.

A Baby Annabell Deluxe Set Counting Sheep főbb előnyei

  • Luxus hálóruha készlet
  • A készlet tartalma: kabát, nadrág, kendő és papucs
  • Minőségű Baby Annabell kiegészítők

A „bárányszámláló" ruhakészlet nem hiányozhat egy szekrényből sem

A gyönyörű, rózsaszín Baby Annabell Counting Sheep alvókészlet örömet szerez minden játék baba anyukájának. A készletben 4 féle kiegészítőt találsz: egy szép kabátot, egy nadrágot, egy pár aranyos kis papucsot és egy kendőt. Egy ilyen szettben Baby Annabell gyorsan elalszik, és kislányod is úgy fekszik majd le, hogy érzi, az ő szeretett babájának jó dolga van.

A „bárányszámláló” hálóruha készlet 3 éves kortól ajánlott a kislányoknak.

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európa Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló jogi direktívájának és minden érvényes cseh jogszabálynak, valamint természetesen CE jelöléssel is rendelkezik.

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABY Annabell kit "Counting Sheep" Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Annabell Souprava "Počítání oveček". Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABY Annabell Súprava „Počítanie ovečiek“. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY Annabell Set "Counting Sheep". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY Annabell Set "Counting Sheep".
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ