Baba született First Love

Termékkatalógus
Baba született First Love
5 1 értékelés
Játékbaba - újszülött kortól alkalmas
Kód:  HRAif3504 Termékszám:  4001167823439 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Baba született First Love

Szerezz gyermekednek egy nagyszerű társat ölelgetni és játszani vele! A puha kis test bársony köntösben törődésért kiált. A baba újszülött kortól alkalmas a gyermekek számára. A a baba testébe egy csörgő van varrva a gyermekek szórakoztatására. Annak ellenére, hogy a baba feje szilárd anyagból készült, a BABY born First Love már újszülött kortól alkalmas .

BABY born First Love főbb jellemzői

  • Puha baba a legkisebbeknek
  • Alkalmas ölelgetni és játszani is
  • A First Love cuki ruhába van öltöztetve
  • A testben varrva csörgő található
  • Puha ruházati anyag és puha bélés

Rongybaba rózsaszín ruhában

A nagy, világos kék szemek és tárt szívű baba realisztikusan kidolgozott, így a BABY born First Love olyan, mint egy igazi csecsemő. A rózsaszín ruhák puha anyagból készültek, úgy mint a kissapka. A pöttyös kis részletek feldobják a baba megjelenését. A baba teste puha anyaggal van bélelve. A belső csörgő megnyugtatja és szórakoztatja még a legfiatalabb babákat is. A gyermekkortól tanítja az empátia és a másokkal való törődés készségét.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Baba született First Love Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Born First Love. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABY Born First Love. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY Born First Love. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY Born First Love.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ