Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

BABY Born Baby Boy

Termékkatalógus
BABY Born Baby Boy
5 1 értékelés
Játékbaba - ajánlott: kor 3 éves kortól
Kód:  HRAif3447 Termékszám:  4001167822012 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BABY Born Baby Boy

A BABY born családba egy aranyos kis fiúbaba született. Első pillantásra megtetszik majd nagy szeme és szép, kék ruhája. A fiúbabának 9 életfunkciója van, és számos tartozék segít, hogy a mamás játék a valóság hű utánzata legyen. A baba megfelelő működéséhez nincs szükség elemekre.

A BABY born fiúbaba főbb jellemzői

  • BABY born baba, újszülött kisfiú
  • Kék ruhák és kék kiegészítők
  • 9 életfunkció, amelyek a valós helyzetet utánozzák
  • A gyermek képzeletét és szociális készségeit fejleszti
  • A kislányokat empátiára és anyai érzésre tanítja
  • Működéséhez nincs szükség elemekre

Egyedi baba, életfunkciókkal

A kislányok könnyen átérezhetik az anyai szerepet. A BABY born fiúbaba iszik a cumisüvegéből, és zabkását eszik a tányérjából. Azután kell neki pisilni és kakilni is. Lefekvés előtt meg kell fürödnie. Utána anyukája beteszi a kiságyba, és a baba szépen becsukja a szemét, hogy elaludjon. Néha azonban a babának nem tetszik valami, és sírni kezd. A fiúbaba végtagjai és feje mozgatható, így még valósághűbb.

Sok baba született kiegészítők

Az aranyos fiúbaba kék csíkos sapkát és rugdalózót visel. Minden tartozék ezzel a színnel harmonizál, legyen az cumi, tányér, kanál, bili vagy cumisüveg. Pelenkája is van a tisztába tevéshez. A születési anyakönyvi kivonatába anyukája minden szükséges információt beírhat. Zabkásáját is biztosan szívesen megeszi a baba. A Baby born baba és anyukája is csillogó karkötővel rendelkezik. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABY Born Baby Boy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY Born chlapeček. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABY Born chlapeček. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puppe BABY born Junge. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puppe BABY born Junge.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ