BABY born Soft Touch Little kislány, 36 cm

Termékkatalógus
BABY born Soft Touch Little kislány, 36 cm
5 5 értékelés
Játékbaba - lányoknak, 2 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAdn00713 Termékszám:  4001167827321

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BABY born Soft Touch Little kislány, 36 cm

A kislányok szeretnek anyásat játszani, és szeretnek ugyanúgy gondoskodni a  babáikkal, mint ahogy velük gondoskodtak otthon. Az interaktív BABY born Soft Touch baba lesz az a baba, amellyel a kislányid így játszhat. A baba alapvető életfunkcióval rendelkezik - eszik, iszik, pisil, és amikor sír, valódi könnyeket hullat. Ezen felül mozgó fejjel és végtagokkal rendelkezik. A babajáték bebizonyította, hogy támogatja a fejlesztő  készségeket, a kommunikáció és az empátia fejlődését. Fejleszti gyermeked képzeletét és a felelősségtudatát is. A BABY born Soft Touch működéséhez nincs szükség elemre, mechanikusan működik. A játék két éves kortól idősebb gyermekek részére alkalmas.

A BABY born Soft Touch főbb jellemzői

  • Puha baba nagyszerű felszereltséggel és funkciókkal
  • A BABY born Soft Touch baba eszik, iszik, pisil, és valódi könnyeket ejt
  • Az interaktív babának mozgó feje, karja és lába van
  • Amikor sír, valódi könnycseppek folynak az arcán
  • A BABY born Soft Touch babának nincs szüksége elemre
  • A játék két éves kortól idősebb gyermekek részére alkalmas

Kellékekben gazdag boldog baba 

A BABY born Soft Touch, kényelmes anyagból készült baba hat alapvető funkcióját kell ellátnod. Tehát az  anyának valóban gondoskodnia kell arról, hogy a baba boldog legyen. Ez megköveteli, hogy úgy foglalkozz vele, mint egy igazi csecsemővel, cumisüvegből kell itatnod és kanállal kell etetned. A felszerelésben tejjel megtöltött cumisüveg, gyönyörű nyúl alakú tálka van és egy mackóval díszített kanál. Amikor a baba hasa megtelt, a baba bepisil a pelenkába vagy a  bilibe, amely szintén a kellékek része.

BABY born Soft Touch baba aki sírni is tud

A BABY born Soft Touch babáknak mozgatható feje, karja és lába van. Ezért elegendően laza rózsaszín ruhácskája van egy aranyos képpel, amely nem fogja akadályozni és szorítani a mozgáskor. Ha a baba a napi játék után elfárad, itt az ideje az esti fürdésnek és aludásnak. Amint az  anya behelyezi a babát a kiságyába, lehunyja a szemét és általában elalszik. Időnként azonban előfordulhat, hogy még nem akar aludni, sírni kezd, és  igazi könnyeket hullat. De a cumi és a ringatás mindent helyrehoz, és most már tényleg itt az ideje lefeküdni.

A baba magassága:
36 cm

A csomagolás tartalma:
1 × BABY born baba
1 × bili
1 × pelenka
1 × cumi
1 × üveg
1 × tál
1 × teáskanál
1 születési bizonyítvány

Paraméterek

Alsó korhatár
2 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
2 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABY born Soft Touch Little kislány, 36 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY born Soft Touch Little holčička, 36 cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABY born Soft Touch Little, dievčatko, 36 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY born Soft Touch Little Mädchen, 36 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY born Soft Touch Little Mädchen, 36 cm.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ