BABY born Surprise 1, Sidekick

Termékkatalógus
BABY born Surprise 1, Sidekick
4,8 5 értékelés
Játékbaba - lányoknak, alsó korhatár: 3 éves játékbaba magassága: 10 cm, anyaga: műanyag és textil, üvegből iszik, pisil,
Kód:  HRAdn00716 Termékszám:  4001167904107

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BABY born Surprise 1, Sidekick

Melyik madár is hozza a kisbabát? Kisfiú vagy kislány lesz? Világos vagy sötét színű lesz a haja? És milyen színű a szeme? Mindezekre a kérdésekre megkapod a választ a csodálatos, aprócska csomag kibontásakor, sőt még több meglepetést is tartalmaz. Csomagold ki az aranyos BABY born Surprise 1 Sidekick babát, és fedezd fel minden titkát. Miután minden kiderült, töltsd ki a baba születési anyakönyvi kivonatát. BABY born Suprise 1 Sidekick baba hálózsákkal, üveggel és pelenkával egy 15 darabos, gyűjthető sorozat része. Gyűjtsd össze, és gondozd őket valódi csecsemőként. A játék 3 éves és annál idősebb gyermekek számára készült.

A BABY born Surprise 1 Sidekick főbb jellemzői 

  • A csomagban rejtőzködő baba sok titkot rejt
  • BABY born Suprise 1 Sidekick kitöltendő születési bizonyítvánnyal rendelkezik
  • Tudd meg milyen színű a baba haja, szeme és bőrszíne
  • A cumisüveg színe alapján meg lehet mondani, hogy fiú vagy lány
  • A baba inni és pisilni is tud
  • A baba egy gyűjthető, 15 babát tartalmazó sorozat része
  • A csomag tartalmaz egy hálózsákot, cumisüveget, varázspelenkát és születési anyakönyvi kivonatot
  • BABY born Surprise 1 A Sidekick 3 éves kortól ajánlott

Ismerd meg a babacsomag minden részletét

Óvatosan húzd ki a csomag zsinórját, és megtudhatod, milyen kisbabát rejt magában. A játék kibontás előtt egy nagy fehér csomag, amelyben bármilyen díszítőelemek és kiegészítők megtalálhatók a babához. (egyszarvú, hóember, napraforgó vagy kiskutya) A BABY born Suprise 1 Sidekick felébresztésekor megtudhatod, hogy milyen színű lesz a szeme - csak óvatosan töröld meg szemhéját egy nedves ruhával. Amikor kicsomagoltad a babát a batyuból, látni fogod a bőre és a haja színét és a frizuráját is. Ha a cumisüveg kék, a baba fiú, ha az üveg rózsaszín, egy kislány született. Töltsd fel a palackot vízzel, és adj inni a babának. Egy idő múlva nedves lesz a pelenkája, tehát ideje tisztába tenni!. A mellékelt születési anyakönyvi kivonat segítségével könnyen megtudhatsz többet a BABY born Surprise 1 Sidekick babáról.

Baba magassága:
10 cm

A csomag tartalma:
1 × baba
1 × hálózsák
1 × üveg
1x varázspelenka
1 születési bizonyítvány


Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABY born Surprise 1, Sidekick Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABY born Surprise 2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABY born Surprise 1, Sidekick. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABY born Surprise1, Sidekick. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABY born Surprise1, Sidekick.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ