Baggymax - Canny Dino 3 darabos szett

Termékkatalógus
Baggymax - Canny Dino 3 darabos szett
5 1 értékelés
Iskolai felszerelés - a szett iskolatáskát, üres tolltartót és váltócipő vagy tornaruha tárolására alkalmas tornazsákot tartalmaz, állítható, párnázott vállpántok fényvisszaverő elemekkel, térfogat: 28 l, tömeg: 900 g, külső méret: 36 x 27 x 43 cm
Kód:  GR485 Termékszám:  4047443241795

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Baggymax - Canny Dino 3 darabos szett Megszűnt

Baggymax - Canny Dino 3 darabos szett

Kisfia szeretne menő lenni a suliban, Ön pedig minőségi iskolatáskát szeretne neki vásárolni? Ez esetben ez a rendkívül design-os, dínós táska a Baggymax-től tökéletes választás lesz! A 28 literes térfogatú iskolatáskához két megegyező motívumú, praktikus kiegészítő is tartozik: egy cipzáras tolltartó 23 hurokkal, és egy tornazsák váltócipő vagy tornaruha tárolására, amely összehúzó zsinórokkal zárható.

Kényelem és felszereltség

Az iskolatáska hátlapja kellemes, légáteresztő anyaggal párnázott, valamint szintén párnázott állítható vállpántokkal rendelkezik. Bizonyára Ön számára is gyermeke biztonsága a legfontosabb, így biztosan értékelni fogja a táskán elhelyezett fényvisszaverő elemeket. A táska fém zárát fényvisszaverő üveggel látták el. Az iskolatáska megfelelő stabilitásáról műanyag alja gondoskodik, amelyben egyben a nedvességgel, illetve a szennyeződésekkel szemben is védi a táskát, emellett könnyen tisztítható. Az állítható mellkaspánt az iskolatáska súlyának optimális eloszlását szolgálja.

Az üdítős üveg vagy egyéb apróságok tárolására alkalmas oldalsó zsebek szükség szerint bővíthetőek, és tépőzárral zárhatók. Az elülső zseb tízórai vagy egyéb apróságok tárolására alkalmas. Az elülső zseb belsejében egy különálló kis cipzáras zseb található, amely a legfontosabb személyes tárgyak - igazolvány, pénz vagy mobiltelefon - tárolására szolgál.  A hátsó, külön elválasztott rekeszt a nehezebb tárgyak, pl. könyvek vagy tankönyvek tárolására szánták. A táska rendkívül könnyű, tömege mindössze 950 g. Anyaga poliészter, fogantyúja pedig textilből készült. Azonos motívumú esőköpeny rendelhető hozzá.

Méret és tömeg:

Iskolatáska:
36 × 27 × 43 cm
900 g

Tornazsák:
41 x 32,5 cm
107 g

Tolltartó:
19,7 × 13,5 × 4 cm
127 g

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Baggymax - Canny Dino 3 darabos szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Baggymax - 3 dílný set Canny Dino. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Baggymax – 3-dielna súprava Canny Dino. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Baggymax- 3-teiliges Set Canny Dino. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Baggymax- 3-teiliges Set Canny Dino.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ