Baggymax - Simy Dino

Termékkatalógus
Baggymax - Simy Dino
Iskolatáska - számos fényvisszaverő elemmel ellátva a nagyobb biztonság érdekében, fényvisszaverő fém zár, térfogat: 20 l, tömeg: 950 g, külső méret: 36 x 27 x 43 cm
Kód:  GR489 Termékszám:  4047443244130

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Baggymax - Simy Dino

Kisfia szeretne menő lenni a suliban, Ön pedig minőségi iskolatáskát szeretne neki vásárolni? Ez esetben ez a rendkívül design-os, dínós táska a Baggymax-től tökéletes választás lest!

Az iskolatáska hátlapja kellemes, légáteresztő anyaggal párnázott, valamint szintén párnázott állítható vállpántokkal rendelkezik. Bizonyára Ön számára is gyermeke biztonsága a legfontosabb, így biztosan értékelni fogja a táskán elhelyezett fényvisszaverő elemeket. A táska fém zárát fényvisszaverő üveggel látták el. Az iskolatáska megfelelő stabilitásáról műanyag alja gondoskodik, amelyben egyben a nedvességgel, illetve a szennyeződésekkel szemben is védi a táskát, emellett könnyen tisztítható.

Az üdítős üveg vagy egyéb apróságok tárolására alkalmas oldalsó zsebek szükség szerint bővíthetőek, és tépőzárral zárhatók. Az elülső hőszigetelt zsebet a hideg vagy meleg tízórai tárolására tervezték. A kisebb belső zsebben remekül elfér pl. a tolltartó vagy egyéb apróságok, továbbá a táska külön zsebbel rendelkezik a mobiltelefon számára. A táska fedelén praktikus fóliázott zseb található, amelyet az órarend tárolására alakítottak ki. A hátsó, külön elválasztott rekeszt a nehezebb tárgyak, pl. könyvek vagy tankönyvek tárolására szánták.

 

A táska tömege mindössze 950 g, térfogata 20 l, külső méretei: 36 x 27 x 43 cm. Anyaga poliészter, fogantyúja pedig textilből készült. Azonos motívumú esőköpeny rendelhető hozzá.

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Baggymax - Simy Dino Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Baggymax - Simy Dino. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Baggymax - Simy Dino. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Baggymax - Simy Dino. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Baggymax - Simy Dino.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ