A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Baggymax Fabby Tiara

Termékkatalógus
Baggymax Fabby Tiara
4,0 1 értékelés
Iskolai felszerelés - lányoknak, szett tartalma: aktatáska, felszerelt tolltartó és tornazsák, űrtartalom 18 l, tömege: 0,9 kg, hátiszák felszerelése: fényvisszaverő elemek, cipőtáska, tolltartó és víztasak, alsó korhatár: 6 éves
Kód:  HRAif9272 Termékszám:  4047443355850 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Baggymax Fabby Tiara

Van otthon egy kisiskolásod, és olyan hátizsákot keresel, ami kényelmes és praktikus, emellett pedig érdekes design-nal rendelkezik? Akkor ne is keress tovább! A Baggymax márka elhozta Neked a Fabby iskolai készletet, amely tartalmaz egy iskolatáskát tolltartóval és tornazsákkal, mindezt gyönyörű tiara mintával a kis hercegnőknek. A több zsebbel rendelkező iskolatáska hátulja párnázott és légáteresztő, ezen felül pedig állítható pántokkal és fényvisszaverő elemekkel is rendelkezik gyermeked biztonsága érdekében. Szerezd meg lurkódnak ezt a szettet, és meglátod, hogy nem csak népszerűségre tesz majd szert az osztálytársai közt, de olyas praktikus táskája lesz, ami kellemes viselet.

Baggymax Fabby Tiara szett főbb jellemzői

  • Iskolatáska, tornazsák és töltött tolltartó
  • Egységes design
  • Párnázott hátrész és pántok
  • Állítható pántok
  • Fényvisszaverő elemek minden oldalon
  • Erős alj és lábak a stabilitásért és a koszolódás ellen
  • Oldalzsebek
  • Hátsó zseb a tankönyveknek az egyenletes súlyeloszlás érdekében
  • Több kisebb belső zseb
  • A tolltartó márkás ceruzákkal és egyéb eszközökkel töltött
  • Akasztó füllel
  • Magas teherbírás (7 kg)

A biztonság és a kényelem az első

A tiara mintával ellátott Baggymax Fabby táska minden oldalról jól látható a gyermeked biztonsága érdekében. A fényvisszaverő elemek megtalálhatók mindkét pánt felületén, a táska oldalán és elején is. Továbbá egy van még a záron is. A 0,9 kg súlyú táska puha párnázott és légáteresztő hátrésszel, párnázott pántokkal és textil füllel büszkélkedhet, utóbbit a kényelmes fogás érdekében. Az erős alj és lábak gondoskodnak a kiváló stabilitásról, eközben pedig megfelelő védelmet biztosítanak a nedvesség és a kosz ellen, ha a táska a földre kerül.

Minden felszerelésnek megvan a helye

Az iskolatáska a praktikusság szempontjából is kiemelt fontosságú. A Baggymax Fabby Tiara táska két oldalzsebbel rendelkezik, amit használhatsz palackok vagy elemózsia tárolására. A hátsó zseb felel a súly egyenlő eloszlatásáért, amit nehezebb tárgyaknak terveztek, mint például a tankönyvek. A táska belsejében található még egy zseb a tollnak vagy az uzsonnának és egy cipzáros zseb a személyes tárgyak, mint például a kulcsok vagy pénz biztonságos elhelyezésére. Minden bizonnyal örömmel fogadják a gyerekek a táska tetején található zsebet, ami azonnali hozzáférést biztosít a tárgyakhoz. 

Az iskolai készlet tartalma:
iskolatáska, hátitáska a papucsnak vagy tornazsáknak, cipzáros töltött tolltartó (minőségi ceruzákat tartalmaz, mint pl. a német Eberhard faber - 7 vastag háromszögletű ceruza törhetetlen keménységgel, 12 vékony ceruza, háromszögletű ceruzák, egyenes vonalzó, háromszögletű vonalzó, radír, dupla ceruzahegyező, órarend)

Anyag:
poliészter


Paraméterek

Hevederek
Állítható hevederek Kész!
Tulajdonságok és felszereltség
Fényvisszaverő elemek, Tolltartó, Cipőtáska, Víztasak Kész!
Magasság
36 cm Kész!
Szélesség
28 cm Kész!
Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

Felszerelés

Hevederek
Állítható hevederek Kész!
Tulajdonságok és felszereltség
Fényvisszaverő elemek, Tolltartó, Cipőtáska, Víztasak Kész!

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság
36 cm Kész!
Szélesség
28 cm Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
6 éves kortól Kész!

Iskolai készlet

Iskolai készlet tartalma
Aktatáska, Felszerelt tolltartó, Tornazsák Kész!

Aktatáskák, hátizsákok és táskák

Tömeg
0,9 kg Kész!
Űrtartalom
18 l Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Baggymax Fabby Tiara Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Baggymax Fabby Královská koruna. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Baggymax Fabby Kráľovská koruna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Baggymax Fabby Königskrone. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Baggymax Fabby Königskrone.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ