Bárányos kristálynövesztő

Termékkatalógus
Bárányos kristálynövesztő
Kísérletezős játék - 8 éves kortól ajánlott
Kód:  HRApta0440 Termékszám:  4823076118228

Bárányos kristálynövesztő

Válaszd a kreatív szórakozást és biztosíts gyermekeidnek nem csupán vidám időtöltést, hanem egyúttal olyan tevékenységeket, amik nagyszerű lehetőséget kínálnak a gondolkodásuk stimulálására. A Bárányos kristálynövesztő készlettel gyönyörű állatokat készíthetsz, és megismertetheted csemetéidet a tudomány szépségével is.  A kreatív készlet 8 éves kortól alkalmas a gyerekeknek, akik 12 órán keresztül figyelhetik meg, hogyan készül a kristályokból a bárány teste. Mutasd meg a gyerkőcöknek hogy a kémia egyszerre lehet tanulságos és szórakoztató a kristálynövesztő készlettel.

A Bárányos kristálynövesztő kreatív készlet főbb jellemzői

  • 8 éves kortól ajánlott
  • A tanulás szórakoztató formája fejleszti a kreativitást
  • A kristálynövesztő szettben mindent megtalálsz az állat megalkotásához
  • Egyszerű előállítás, mindenkinek alkalmas
  • Egy különleges oldatot és egy talapzatot is tartalmaz

Minden, amire szükséged lehet

Mindent megtalálsz a kristálynövesztő készletben, amire szükséged lehet az állat megalkotásához. Ennek része egy különleges oldat a kristályok növesztéséhez és egy talapzat is az állatnak. Az előállítása egyszerűbb nem is lehetne, minden kislány vagy kisfiú számára könnyen lehetséges. Az elkeverés után nincs is más dolgod, mint megfigyelni a kristályok lassú növekedését. A kristálynövesztő készlettel nagyszerű szórakozásban lehet részed!


Paraméterek

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bárányos kristálynövesztő Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rostoucí krystaly ovečka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rastúce kryštály ovečka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wachsende Lammkristalle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wachsende Lammkristalle.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ