Barbie Fashionistas Modell 70

Termékkatalógus
Barbie Fashionistas Modell 70
5 1 értékelés
Játékbaba - Gyermekeknek 3 éves kortól alkalmas
Kód:  HRAif0538q Termékszám:  ASRT0887961439540

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Barbie Fashionistas Modell 70

Egy olyan babát szeretnél, amely halad a korral? Akkor válaszd a Barbie Fashionistas 70 babát, amely mindig eredeti, divatos ruhákba van öltöztetve! Ezt a babát speciálisan úgy tervezték, hogy modern megjelenése legyen. A babának gyönyörű virágos szoknyája és szürke pólója van. A haja szőke és göndör, amit divatos napszemüveg díszít.  Emellett pedig rengeteg más ruhadarabbal is elláthatod, amelyek mind divatosak! Ennek a babának köszönhetően Te is divattervező lehetsz. A barátnőiddel együtt különböző módon kombinálhatjátok a ruhadarabokat, és aszerint felöltöztethetitek a Barbie babát, amit épp kitaláltok. Légy Te is menő a Barbie Fashionistas 70 babával, és élénkítsd fel a játékot a barátnőiddel! A baba gyermekeknek 3 éves kortól alkalmas. 

A Barbie Fashionistas 70 baba főbb jellemzői

  • Kivételes megjelenés és modern stílus
  • Mindig a legújabb trendek szerint öltözködik
  • Modern frizura
  • Stílusos napszemüveggel
  • Gyermekeknek 3 éves kortól alkalmas
  • További ruhadarabok is megvásárolhatóak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Barbie Fashionistas Modell 70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie Fashionistas Modelka typ 70. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Barbie Fashionistas Modelka typ 70. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Barbie Fashionistas Modell Typ 70. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Barbie Fashionistas Modell Typ 70.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ