Barbie házak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka és kiadás
Márkák
Emeletek száma
2
3
-
Tulajdonságok
Szétszedhető konstrukció
(1)
Hangeffektek
(1)
Fényeffektek
(1)
Működő lift
(1)
Szélesség
66 cm
157 cm
-
Magasság
43 cm
114 cm
-
Szűrés

A Barbie ház nemcsak játék, hanem a gyermekek kreativitásának, képzelőerejének és történetmesélésének fejlesztésére szolgáló eszköz is. A megfelelő választás órákig tartó szórakozást és örömet okozhat, és sokféle modell közül választhatunk - a Barbie házak számos különböző szobával, interaktív elemmel és mindenféle kiegészítővel nyűgözik le a gyerekeket. Olvass tovább, és tudd meg, hogyan érdemes választani.

Tovább

A Barbie ház a játék fontos kiegészítője

A Barbie babaház egy varázslatos, történetekkel és kalandokkal teli hely, amely tökéletes a gyerekek számára. Különösen azoknak fog tetszeni, akik szeretnek Barbie babákkal játszani. Ez a játék határtalan lehetőségeket kínál a fantáziával teli kis elméknek a kreatív játékhoz és a meséléshez, erősítve szociális és érzelmi készségeiket. 3 éves kortól ajánlott. Népszerűségének és sokoldalúságának köszönhetően nagyszerű ajándék lehet lányoknak és fiúknak egyaránt.

A tökéletes Barbie ház kiválasztása

Fontos figyelembe venni a Barbi ház méretét, a csomag tartalmát és a ház által kínált sajátosságokat. Mérd fel a rendelkezésre álló helyet és figyelj oda gyermeked preferenciáira is. Egyes Barbi házak kifinomult funkciókat kínálnak, mint például liftek, fények és hangok, míg mások egyszerűbbek. A méreteik különbözők, jellemzően 72 és 104 cm közötti szélességűek és 41-109 cm magasságúak. Téma szerint is választhatsz, kapható például Barbie Malibu ház vagy álomház.


összecsukható Barbi ház
Összecsukható ház

Barbi ház Malibu
Malibu ház

Barbie álomház csúszdával
Álomház

Elsőként mérlegeld a Barbie ház méretét és a rendelkezésre álló helyet. A házak mérete változhat, és ezért fontos, hogy olyat válassz, amelyik elfér a kijelölt helyen a házban vagy a gyerekszobában.

Barbie házak fából vagy műanyagból?

Eldöntheted, hogy fából vagy műanyagból készült Barbie ház modellt szeretnél-e. A Barbie házak általában ebből a két anyagból készülnek. Mindegyik anyagnak megvannak a maga sajátos tulajdonságai és előnyei. A Barbie ház kiválasztásakor végig gondolni, melyik anyag felel meg leginkább gyermeked preferenciáinak és igényének, valamint olyan gyakorlati szempontoknak, mint a ház elhelyezése és karbantartása.

i

Klasszikus Barbie babaház műanyagból

A Barbie babaház általában műanyagból készül. Ez az anyag könnyűsége miatt népszerű, ami megkönnyíti a kezelést és a mozgást. A műanyag házak általában színesebbek is, és több részlettel rendelkeznek. Egy másik előnye a könnyű tisztítás és karbantartás. A műanyag Barbie házak gyakran különböző interaktív funkciókkal vannak felszerelve, például működő fényekkel, hangokkal vagy akár mozgó alkatrészekkel.

A fából készült Barbie ház elvarázsol majd

A fából készült Barbie ház hagyományosabb és elegánsabb megjelenést biztosít. Stabilabb és általában szilárdabb szerkezetet biztosít, ami a tartósság szempontjából előnyös lehet. A fa esztétikai értéket is biztosít, és jobban illeszkedhet a beltérbe is. A fa Barbie házak kevesebb interaktív funkcióval rendelkezhetnek, de gyakran jó minőségű fabútorokkal és egyéb kiegészítők is járnak hozzájuk, amelyek fokozhatják a gyermekek képzeletét és ösztönözhetik a kreatív játékot.

Néhány Barbie ház úgy lett tervezve, hogy könnyen összecsukható legyen, ami ideális a helytakarékosság vagy a könnyű hordozhatóság érdekében. Az összecsukható kialakítás lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy a játék befejeztével könnyedén eltegyék a játékokat.

Barbie házak kiegészítőkkel rengeteg szórakozást nyújtanak

A Barbie házak gazdag felszereltségükről és változatos funkcióikról ismertek, amelyek órákig tartó szórakozást nyújtanak a gyerekeknek, és kreatív játékra ösztönöznek - legyen szó csúszdáról, liftről vagy hintáról és színes házberendezésről. Minden Barbie ház egyedi funkciók és kiegészítők kombinációit kínálja, így a gyermekek számára változatos és izgalmas játéklehetőségeket és saját történetek megalkotását biztosítja.

  • A Barbie ház csúszdával olyan népszerű elemeket kínál, amelyek további örömet és kalandot jelentenek. A csúszda vezethet az ablakból a medencébe vagy lefelé a legfelső emeletről, így a babák gyorsan és szórakoztató módon közlekedhetnek a házban.
  • A Barbie ház lifttel lehetővé teszi, hogy a babák mozoghassanak az emeletek között. Ez a funkcionális elem nem csak szórakoztató, hanem a gyermekek motoros készségeit is elősegíti a kezelés és a logikus gondolkodás szempontjából, amikor vele játszanak.
  • A Barbie álomház fényekkel és hangokkal egy másik dimenzióba emeli a játékot. A megvilágított csillárok, a főzés vagy a zuhanyzás hanghatásai valósághűvé teszik és fokozzák a játékélményt. Gondolj viszont arra is, hogy ennél a változatnál elemeket kell cserélni.

i

Milyen más szükséges felszereléseket tartalmazhat egy Barbie ház?

Barbie háza általában különböző bútorokkal és lakberendezési tárgyakkal van felszerelve, beleértve székeket, asztalokat, konyhai eszközöket, háziállatokat és egyéb, valódi otthont utánzó tárgyakat. Ezek a berendezési tárgyak ösztönzik a képzelőerőt és végtelen lehetőséget kínálnak a testreszabásra és elrendezésre, valamint a különböző forgatókönyvekhez.

Milyen különleges Barbie házak kaphatók?

Egyes Barbi házak, mint például a Barbie Malibu ház és a Barbie álomház a játék és a képzelet lehetőségeinek sokszínűségét és gazdagságát képviselik. Mindegyik modell sajátos karaktert és stílust képvisel, miközben végtelen történeteknek és kalandoknak ad helyet. Mindkét típus számtalan lehetőséget kínál a képzeletre és szórakozásra, lehetővé téve a kis tulajdonosok számára, hogy felejthetetlen pillanatokat éljenek át.

Barbie álomház csúszdával

A Barbie álomház órákig tartó szórakozást nyújt.

Mitől egyedi a Barbie álomház csúszdával?

A Barbie álomház csúszdával az egyik legikonikusabb és legnagyobb ház a Barbie játékcsaládban. Gyakran többszintes ház, különböző helyiségekkel, amelyeket gazdag bútor- és tartozékválaszték egészít ki, végtelen lehetőséget biztosítva a képzeletnek és kreatív játéknak. Barbie álomházát úgy tervezték, hogy minden Barbie rajongó álma valóra váljon, és luxus környezetet biztosítson a történetekhez és kalandokhoz.

Tengerparti Barbie ház - Malibu

A Malibu Barbi ház a híres kaliforniai tengerparti város ihlette, amely fényűző rezidenciáiról és lélegzetelállító strandjairól ismert. Ezt a házat általában kétszintesnek ábrázolják, modern dizájnnal. Egyes változatokhoz erkély vagy szabadtéri tér is tartozhat. A belső teret gyakran divatos bútorokkal és dekorációkkal részletezik. A Malibu Barbi ház népszerű elegáns kialakítása és kiterjedt felszereltsége miatt.

Olcsóbb Barbie ház modellt keresel? Outletünkben jobb áron és garanciával kaphatók ezek a játékok.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
3 termék
Barbie Álomház
Babaház - fényeffektek, hangeffektek, működő lifttel, ajánlott babatípus Barbie, mérete 114 × 157 × 70 cm (Ma×Sz×Mé), 3 szintes, nappali, fürdő, hálószoba és konyha, játékok és háziállat szükségletek a csomagban, 3 AA (LR6) elem (nincs mellékelve), többszínű kivitel, ajánlott 3 éves kortól
165 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls2791
Barbie ház babával
Babaház - szétszedhető, ajánlott babatípus Barbie, mérete 43 × 66 cm (Ma×Sz), 2 szintes, rózsaszín és fehér kivitel, ajánlott 3 éves kortól
29 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls5456
4,0
Barbie Malibu ház
Babaház - ajánlott babatípus Barbie, ajánlott 3 éves kortól
51 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAif13877

Barbie házak

A Barbie házak kategóriában összesen 3 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Barbie házak – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó barbie házak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább barbie házak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb barbie házak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: barbie házak vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ