Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Barbie kiegészítők és divat

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Alza.cz Barbie

A Barbie kiegészítők a legújabb divattrendeket képviselik, és biztosítják, hogy babáid minden alkalommal lenyűgözően nézzenek ki. A Barbie kiegészítők között megtalálható ruhák, táskák, cipők és egyéb tartozékok széles választékával könnyedén összeállíthatod Barbie babáid egyedi öltözékkombinációit, és tökéletesen felöltöztetheted babáidat.

Tovább

Milyen Barbie kiegészítők kaphatók?

Kínálatunkban különböző Barbie kiegészítők kaphatók, amelyek segítségével ezeket az ikonikus babákat felöltöztetheted. Ezek a Barbie baba kiegészítők az aktuális trendek figyelembevételével készültek, és remek választás azoknak a gyerekeknek, akik szeretnék tesztelni kreativitásukat, és megváltoztatni kedvenc babájuk kinézetét. Lássuk, milyen Barbie divat kiegészítők kaphatók kínálatunkban.

  • A koktél és esti Barbie ruhák általában gyönyörű strasszkövekkel vagy különböző díszítésekkel ékesített ruhadarabok, amelyek tökéletesek különleges alkalmakra. Vidd el Barbie-t a bálba vagy akár egy esküvőre!
  • A munkaruha megfelelő választás az irodában dolgozó Barbie számára. A baba ruhatárából ezért nem hiányozhatnak az elegáns kosztümök, blúzok, szoknyák és nadrágok sem.
  • A fürdőruha jól jön a strandon vagy a medencénél töltött nyári napokon.
  • A sportos Barbie ruhák szintén nem hiányozhatnak a baba ruhatárából. A sportruházat-kollekcióban tornaruhák, leggingsek, tenisz- és golfruházat is megtalálható.

A Barbie-ruhák lehetővé teszik, hogy a babádat más karakterré alakítsd át, és végtelen kalandokat élj át vele.

A Mattel Barbie ruhák nem csak Barbie számára készültek, Ken ruhatárát is ki lehet egészíteni

A Mattel Barbie kiegészítők mindig az aktuális divathoz illeszkednek, és ez vonatkozik a férfi Ken baba ruháira is. Ken öltözékei ugyanolyan változatosak, mint Barbie ruhái, és különböző alkalmakhoz vagy stílusokhoz igazíthatók. Sokféle Barbie baba kiegészítők választhatók, hogy a babád kényelmesen és divatosan érezze magát.

i

Teljes Barbie ruhaszettet szeretnél?

A Barbie kiegészítő lehet egy adott kategóriába tartozó ruha, vagy tartalmazhat különböző típusú ruhákat és kiegészítőket, hogy a babád sokféle öltözéket viselhessen. Válassz egy ruhákból, fürdőruhákból vagy egyéb kiegészítőkből álló Barbie kiegészítő készletet.

Barbie kiegészítők

Nyári Barbie kiegészítők

A Barbie kiegészítők stílusossá teszik a babádat

A Barbie kiegészítők ugyanolyan fontosak, mint a ruhák. Kínálatunkban mesés lehetőségek széles választékát találod az ikonikus babák megjelenésének tökéletesítéséhez. Számos különböző stílusú és színű Barbie kiegészítő közül választhatsz, hogy a babád tökéletes és divatos legyen.

  • A cipők a Barbie kiegészítők szerves részét képezik. Hogy magas sarkú cipőt, tornacipőt, csizmát vagy szandált választasz, csak rajtad múlik.
  • A kézitáskák nagyszerű kiegészítői bármelyik ruhának. Minden Barbie-nak rengeteg táskára van szüksége, legyen szó válltáskáról, csuklótáskáról, bevásárlótáskáról vagy még sok másról.
  • Az ékszerek, mint például fülbevalók, karkötők, gyűrűk és láncok, minden Barbie-ruhát tökéletessé tesznek. Válaszd ki a Barbie kiegészítők színét és stílusát - variálhatod is őket.
  • A napszemüvegek Barbie számára a nyári hónapokban elengedhetetlenek. Ezek a Barbie kiegészítők tökéletesen illenek a baba öltözékéhez; eleganciát és stílust kölcsönöznek neki.

Ha olcsó Barbie kiegészítő érdekel, Outlet oldalunkon minőségi, megfizethető darabokat találhatsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Barbie Ruha Szállításra kész > 10 db
Játékbaba ruha Barbie - cipő és ruha, táska a csomag része, nyári, baba max. magassága 30 cm, ajánlott 3 éves kortól - 1 db a csomagban, az egyes termékváltozatok közül nem lehetséges választani
több darab vásárlása esetén 3 140 Ft-tól

8 termék
2,9 15×
Barbie Ruha
Játékbaba ruha Barbie - cipő és ruha, táska a csomag része, nyári, baba max. magassága 30 cm, ajánlott 3 éves kortól - 1 db a csomagban, az egyes termékváltozatok közül nem lehetséges választani
3 140 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz14980
Barbie 2 db ruha asst N
Játékbaba ruha Barbie - cipő, nadrág, szoknya és póló, napszemüveg a csomag része, nyári, baba max. magassága 30 cm, ajánlott 3 éves kortól
7 190 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk004638n
Barbie 2 db ruha asst M
Játékbaba ruha Barbie - cipő és ruha, táska a csomag része, nyári, baba max. magassága 30 cm, ajánlott 3 éves kortól
7 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAnk004638m
Barbie 2 db ruha asst L
Játékbaba ruha Barbie - cipő, ruha és blúz, nyári, baba max. magassága 30 cm, ajánlott 3 éves kortól
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk004638l
Barbie 2db ruha asst F
Játékbaba ruha Barbie - cipő, szoknya, ruha és blúz, ékszer a csomag része, nyári, baba max. magassága 30 cm, ajánlott 3 éves kortól
7 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk004638f
Barbie 2db ruha asst D
Játékbaba ruha Barbie - cipő, szoknya és póló, napszemüveg a csomag része, nyári, baba max. magassága 30 cm, ajánlott 3 éves kortól
7 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk004638d
Barbie 2 db ruha asst K
Játékbaba ruha Barbie - nadrág, ruha és póló, napszemüveg és szíj a csomag része, nyári, baba max. magassága 30 cm, ajánlott 3 éves kortól
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk004638k
Barbie 2db ruha asst E
Játékbaba ruha Barbie - rövidnadrágok (sortok), ruha és blúz, táska és napszemüveg a csomag része, nyári, baba max. magassága 30 cm, ajánlott 3 éves kortól
5 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk004638e

Barbie kiegészítők és divat

A Barbie kiegészítők és divat kategóriában összesen 8 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Barbie kiegészítők és divat – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó barbie kiegészítők és divat Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább barbie kiegészítők és divat A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb barbie kiegészítők és divat A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: barbie kiegészítők és divat vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ