Akvizice ApF HU LEGO v APP pro AP+

Barbie Család

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márka és kiadás
Márkák
Baba típusa
Baba
(1)
Tizenévesek és felnőttek
(3)
Játék magassága
7 cm
29,5 cm
-
Hajszín
Szőke
(3)
Barna
(2)
Tulajdonságok
Gyűjthető
(1)
Vízben használható
(1)
Tartozékok a csomagban
Kiegészítők állatok számára
(3)
Bútor
(1)
Ruházat
(2)
Plüss
(4)
Babakellékek
(1)
Higiéniai kellékek
(1)
Közlekedési eszközök
(1)
Alza.cz Barbie

Barbie nagy családdal rendelkezik. Legkisebb húga, Chelsea imádja az állatokat, Stacie szeret főzni, Skipper pedig imád gyerekekkel és csecsemőkkel foglalkozni. Együtt nagyon jól érzik magukat. Együtt vigyáznak a kiskutyákra, felfedezik Chelsea faházát vagy elmennek lovagolni a lovon és a pónin. Olvass tovább és ismerd meg a Barbie család minden tagját.

Tovább

A Barbie család több taggal rendelkezik

A Barbie-birodalomban nem csak az ikonikus szőkeség él, aki meghódította a játékvilágot, hanem népes családja is. Skipper, Stacie és Chelsea nővérektől kezdve a legjobb barátnőkön, rokonokon, gyerekeken és csecsemőkön át a Barbie család változatosságot és szórakozást hoz minden gyermek játékába. A család minden egyes babájának saját, egyedi stílusa és érdeklődési köre van, ami kreativitásra és fantáziára ösztönözi a játékost.

A Barbi család nem csupán egy játék, hanem értékeket és inspirációt közvetítenek. A családos babaszettek generációkat és foglalkozásokat ölelnek fel, megmutatva a gyerekeknek, hogy bárki lehet belőlük, miközben a családi értékeket és a szoros kapcsolatok fontosságát népszerűsítik.

Nem csak a babákról van szó: a Barbi család rengeteg kiegészítőt is tartalmaz

Magukon a babákon kívül a Barbi család kiegészítők és játékkészletek széles választékát kínálja, amelyek kitágítják a képzelet határait. A háztartásoktól a járműveken át az olyan tematikus készletekig, mint a piknik, a kalandok és az ünnepi jelenetek, minden készlet új játéklehetőségeket kínál.

Barbie család: milyen készleteket lehet kapni?

A Barbi család számos tagot tartalmaz, amelyeket több tematikus szettben is beszerezhetsz. Melyek a legnépszerűbbek?

  • Barbie Fairytale Nanny Skipper Barbie idősebb testvére, aki nagyon szeret babákra vagy kis állatokra vigyázni. A készletek általában különböző kiegészítőket tartalmaznak, például babajátékokat, bútorokat (például kiságyat és etetőszéket), valamint egyéb, az interaktív játékot segítő babaváró tárgyakat.
  • A Barbie Chelsea és a matricás kabrió minden olyan gyermeknek tetszeni fog, aki szereti a babákat és az autókat. A kis Barbie nagyon szereti a kisautóját, amelyet gyönyörű és színes matricák vesznek körül, amelyek gyönyörűvé teszik az autót.
  • Barbie baba nagyon népszerű. Külön vagy egy készlet részeként is kapható. A készleteket úgy tervezték, hogy ösztönözzék a szerepjátékot, és segítsék a gyerekeket az empátia és a szociális készségek fejlesztésében a baba gondozásának utánzásával.
  • A Barbie Newborn Puppies egy olyan játékszett, amely jellemzően egy állatorvosnak vagy állatbarátnak öltözött Barbie babát tartalmaz, valamint egy kitalált terhes nőt, aki "világra hozza" a kiskutyákat. A készlet célja az alapvető állatgondozás népszerűsítése.

Barbie család Skipper
Barbie család Skipper

Barbie család Chelsea
Barbie család Chelsea

Barbi család - baba
Barbi baba család

Barbi család - Barbie
Barbie kiskutyákkal

i

A Barbie család hatása túlmutat a gyerekszoba határain. A különböző szakmákat képviselő babákkal - az űrhajósoktól az orvosokig - Barbie baba család inspirálja a gyerekeket a különböző szerepek és szakmák elfogadására, ami pozitív hatással van a fejlődésükre és az énképükre.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
5 termék
Barbie Kölyök kutyák
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 29 cm, szőke hajszín, kiegészítők állatok számára és plüss a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
12 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz29737
Barbie Baba kutyusokkal
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, magassága 29 cm, barna hajszín, kiegészítők állatok számára, ruházat és plüss a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
14 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc05451
4,0
Barbie Chelsea Állatorvos Játékszett
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, tizenévesek és felnőttek, hajlik a keze és a lába, magassága 29,5 cm, barna hajszín, kiegészítők állatok számára, bútor és plüss a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
Leárazás -3 %
11 990 Ft 12 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz36196
5,0
Barbie Chelsea és kabrió matricákkal
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, hajlik a keze és a lába, magassága 15 cm, szőke hajszín, plüss és közlekedési eszközök a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAnk004573
Barbie Kisbaba - játszó szett
Játékbaba - műanyag, innen ismert Barbie, baba, fürdik, hajlik a keze és a lába, magassága 7 cm, szőke hajszín, ruházat, babakellékek és higiéniai kellékek a csomag része, ajánlott 3 éves kortól
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAb1500

Barbie Család

A Barbie Család kategóriában összesen 5 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Barbie Család – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó barbie Család A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb barbie Család A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: barbie Család vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ