Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Bee-Bot 6db dokkoló töltőállomással

Termékkatalógus
Bee-Bot 6db dokkoló töltőállomással
Robot - 6 db méhecske, 4 irányú mozgás, akár 40 lépésben is programozható, 90 ° -os forgatáshoz, pálya alátét szükséges (nem tartozék), dokkoló állomás
Kód:  TTSa03 Termékszám:  TT-BEE-BOT 6 KS Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bee-Bot 6db dokkoló töltőállomással Megszűnt

Bee-Bot 6db dokkoló töltőállomással

Olyan játékot keresel, amellyel remekül elszórakozik gyermeked, miközben fejleszti képességeit és készségeit? Akkor Bee-Bot méhecske robot a legjobb választás! Ez a didaktikai segédeszköz fejleszti a logikus gondolkodást, a térbeli orientációt és a tervezés készségét. A méhekkel való munka során a gyermek finom motoros készségei és a koncentrációs képessége is fejlődik. A fiatalabb diákok számára ez egy igazán jó és praktikus eszköz a programozás alapjainak oktatásához. A Bee-Bot robot méhecske strapabíró és tartós anyagból készül, könnyen kezelhető, és a nagy gomboknak köszönhetően már 3 éves kortól használhatják a gyerekek. Egy sima alátéten mozgatható négy irányban, és akár 40 lépésből álló sorrendet is beprogramozhatunk. Ez a készlet 6 db Bee-Bot méhet tartalmaz, így több gyermek is tud dolgozni vele - akár testvérek, gyermekcsoportok, iskolai szakkörök vagy osztályok. A készlet tartalmaz egy dokkolóállomást is, amellyel a Bee-Bot robotokat feltölthetjük, illetve az épp nem használt méhecskék tárolására is szolgál.

A 6db Bee-Bot méhecske dokkoló töltőállomással főbb jellemzői

  • Programozható didaktikus játék
  • A készlet 6 db Bee-Bot robotot tartalmaz
  • Nagy és jól elrendezett gombok a könnyű kezeléshez
  • Vidám design és egyszerű, intuitív vezérlés, hogy a kisebbek is használhassák
  • A Bee-Bot Bee egy szórakoztató, oktatási játék, amely logikus gondolkodásra ösztönzi a gyerekeket, támogatja a tervezés és a fantázia fejlődését
  • Bevezeti a programozás alapjaiba a kisiskolásokat
  • Töltés a dokkolóállomás segítségével
  • Akár 40 parancsra is emlékszik
  • Bee-Bot robot méhecske négy irányban mozog
  • A parancsokat hanggal és villogó szemmel nyugtázza
  • Kiváló minőségű és tartós anyagból készült
  • Mérete 13 × 10 × 7 cm
  • Mozgáshoz a Bee-Bot méhecske sima, négyzetrácsos alátét igényel (nem tartozék)

Tanulás, amit a gyerekek is élveznek

Miközben beprogramozzuk, hogy a Bee-Bot méhecske egy megadott útvonalon haladjon, a tanulást összekapcsoljuk a végtelen szórakozással. Egy sima négyzethálós alátét segítségével a méhecske megismerteti a gyermekeket a színek, az állatok, az évszakok, a matematika világával. A Bee-Bot méhecskéhez külön vásárolhatunk kiegészítőket, átlátszó zsebekkel ellátott univerzális alátétet a képek, számok és különböző feladatok elhelyezéséhez. Kínálatunkban már előre elkészített tematikus gyakorló pályák is megtalálhatók, amelyek középpontjában a gyerekek többi ismeretanyaga áll. A fantáziadús alátéteknek és az egyéni feladatok kombinációjának köszönhetően a Bee-Bot méhecskével a játék minden alkalommal más lesz!


Paraméterek

Vezérlés
Manuálisan Kész!
Programozás típusa
A legkisebbeknek Kész!

Programozás gyerekeknek

Vezérlés
Manuálisan Kész!
Programozás típusa
A legkisebbeknek Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bee-Bot 6ks s dobíjecí dokovací stanicí. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bee-Bot 6 ks s dobíjacou dokovacou stanicou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bee-Bot 6 Stück mit wiederaufladbarer Dockingstation. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bee-Bot 6 Stück mit wiederaufladbarer Dockingstation.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ