BERG Buddy Orange

Termékkatalógus
BERG Buddy Orange
Pedálos tricikli - Tömör acélból készült, méretei 110 x 65 x 63 cm, súlya 18 kg, teherbírása 50 kg, ajánlott életkor 3-8 év
Kód:  HRAa10841 Termékszám:  8715839027983 Gyártó honlapja:

BERG Buddy Orange

Hagyja, hogy a gyerekek felfedezzék a környéket, és kiélvezzék a szabadtéri mozgás előnyeit a szuperjó BERG Buddy quadriciklivel! A forgótengely magas fokú stabilitást biztosít még az egyenetlen terepen is, a dönthető ülés pedig tökéletes kényelmet biztosít. A bicikli, minőségi acélszerkezetének köszönhetően rendkívül tartós. A gyerekek így biztonságos és mókás köröket futhatnak ezzel a stílusos járművel.

Legfontosabb jellemzők

  • Stílusos és ergonomikus kialakítás
  • Kiváló minőségű, tartós acél kivitelezés 
  • Állítható magasságú kormánykerék, és 3 üléshelyzet amik mind a felhasználó kényelmét szolgálják
  • BFR rendszerrel felszerelt pedál
  • Golyóscsapágy miatti csendes működés 
  • Nagy stabilitás a lengő tengelynek köszönhetően

Biztonságos és csendes utazás

A pedál BFR rendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a gyerekek úgy érezzék magukat, mintha igazi motorkerékpárt vezetnének. Ennek a rendszernek a segítségével lehetőségük van előre és hátra irányítani a járművet, a fékezést pedig a pedál hátrafelé lenyomásával történik. Az ülést három pozícióban is be lehet állítani, ezentúl a kormánykerék magasság is állítható. Így abszolút nem kell attól tartania, hogy a gyerekek néhány hónapon belül kinövik a járművet. A golyóscsapágy biztosítja, hogy a quadricikli működése teljesen csendes, így nyugodt utazást garantál.

Ajánlott kor:
3-8 év

 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BERG Buddy Orange Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BERG Buddy Orange. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BERG Buddy Orange. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BERG Buddy orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BERG Buddy orange.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ