30 dnů na vrácení Shop roku

Fisher Price - Beszélő kutya

Termékkatalógus
Fisher Price - Beszélő kutya
5 1 értékelés
Interaktív játék - Alkalmas gyermekeknek 6 hónapos kortól
Kód:  HRAa3727 Termékszám:  887961109047

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fisher Price - Beszélő kutya

A Fisher Price Smart Stages játéksorozatának aranyos beszélő kutyája rengeteg hasznos dolgot tanít meg a kisgyermekeknek szórakoztató, játékos módszerekkel. Amikor a gyermek megsimogatja a játékkutya puha bundáját, az egy vidám dallal, melódiával vagy mondókával fogja őt megörvendeztetni. A kutya testén színes gombok találhatók, amelyekkel a gyermek olyan készségeket és alapvető ismereteket sajátíthat el, mint a számolás, a testrészek vagy a színek és még sok mást is. A játék cseh nyelven beszél és énekel. 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Pejskova sestřička Fisher Price Smart Stages

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

A kutya követi a gyermek fejlődését

Az interaktív játék háromféle módban üzemel, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a kisgyermek életkorához és képességeihez. A kisbabák az első hangokat és szavakat sajátíthatják el a kutya segítségével, a valamivel idősebbek tanulásra és új dolgok felfedezésére ösztönző kérdéseket és utasításokat kapnak. A kisgyermekek számára érdekes szerepjátékok is elérhetők. A játék optimális ütemben fejleszti a gyerekek pszichomotoros képességeit és segíti őket az a alapvető készségek elsajátításában.

Specifikációk:

Játékmódok életkor szerint:

  • Felfedezés - az első szavak és hangok elsajátítása, ösztönzés, a kíváncsiság felkeltése - 6 hónapos kortól
  • Bátorítás - a kérdésekkel és egyszerű utasításokkal ösztönzi a gyermekeket - 12 hónapos kortól
  • Játék - a képzelőerő játékos fejlesztése és korai szerepjátékok - 18 hónapos kortól

Méretek:
33 x 28 x 15 cm

Tápellátás:
3 db AA elem (tartozék)

Ajánlott életkor:
6 hónapos kortól

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009. június 18.-i, 2009 / 48 / EK, a játékok biztonságáról szóló irányelvének, és a Cseh Köztársaságban hatályos szabályozásnak. Természetesen a játék megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fisher Price - Beszélő kutya Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price Mluvící pejskova sestřička. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hovoriaca Psíkova sestrička. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Sprechende Hundekrankenschwester. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Sprechende Hundekrankenschwester.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ