A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU Shop roku

Beszélő kutyus Violet

Termékkatalógus
Beszélő kutyus Violet
5 1 értékelés
Plüss - interaktív, 3 x AA elemmel működik, 6 hónapos kortól ajánlott
Kód:  HRAa5719 Termékszám:  708431812277

Beszélő kutyus Violet

A gyerekek szeretik az állatokat, és vágynak rá, hogy otthon is legyen állatuk. Mi van akkor, ha még túl kicsik ehhez? Szerezd be nekik a beszélő Violet kutyust. Ez egy imádnivaló kutyakölyök, amely okostelefon vagy tablet segítségével programozható. A kutyus játékokkal fejleszti kisgyereked képességeit és értelmét, bátorítja és ösztönzi a kommunikációját. Mindez angol nyelven történik, ami fontos a jövőbeli nyelvtanuláshoz.

A legjobb barát

  • Dalokat és altódalokat tud énekelni
  • Arról beszél, hogy mit szeret és hogyan érzi magát
  • Tabletttel vagy telefonnal programozható
  • Színeket és szavakat tanít

Mit mindent tud a kutyakölyök?

A kutyakölyök nagyon könnyen csatlakoztatható okostelefonodhoz vagy tabletedhez, így beprogramozhatod, hogy tevékenységei összhangban legyenek azzal, amit kisgyereked szeret. Összesen több mint 15 tevékenységre képes, és több mint 40 dalt tud. A hangjegyes mancsát megnyomva nappali dalokat játszik, a holdas-csillagos mancs pedig az altatódalok lejátszására szolgál. Az altatódalokat egy nyomásra 5 percig játssza, ha kétszer nyomod meg a gombot, akkor 10 percig, és ha háromszor, akkor 15 percig szólnak. A tevékenység mancsgomb megnyomásakor elkezd beszélni mindarról, amit kisgyereked szeret. Természetesen beprogramozhatod a szavakat és a színeket.

A játék 3 db AA elemmel működik, amelyek megtalálhatók a csomagban.

Ajánlott életkor:
6 hónapos kortól

Méretei:
24,1 × 29,2 × 17 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beszélő kutyus Violet
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mluvící pejsek Violeta. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hovoriaci psík Violeta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mluvící pejsek Violeta. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mluvící pejsek Violeta.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ