BIG Vario Homokozó

Termékkatalógus
BIG Vario Homokozó
Homokozó robusztus műanyag, méretek 112 × 112 × 18 cm, 33 cm × 16,5 ülés, terhelés 50 kg
Kód:  HRAif4084 Termékszám:  4004943567213 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BIG Vario Homokozó

A BIG német gyártó, a zöld színű robusztus műanyagból készült, kiváló minőségű Vario baba homokozó nemcsak a gyermekek számára kedvelt hely, hanem egy kellemes kiegészítő a kertjéhez is. Négyes gyűrű alakja és nagyobb méreteinek köszönhetően több gyermek képes egyszerre játszani. A homokozó kényelmes ülések vannak, 18 cm magassággal. Az ajánlott homokmagasság 10 cm-re van a homokozó felső szélétől  ez körülbelül 150 kg homok. A Vario gyerek homokozónak nagy előnye, hogy négy különböző részre osztható, amelyek egyszerűen egymásba rakva, nem fognak sok helyet szezonon kívül tárolás alkalmával. A gyerekek homokozóját, a BIG Vario-t ezért nem szabad kihagyni a kertből sem.

A Vario homokozó főbb jellemzői

  • A homokozó biztonságos lekerekített élekkel rendelkezik
  • Kiváló minőségű tartós műanyagból készül
  • A színek UV-állóak
  • Négy integrált ülés van
  • Elosztási lehetőség kis alkatrészek tárolására
  • Egyszerű összeszerelés szerszám nélkül
  • 12 hónapos kortól alkalmas gyermekek számára

A gyermek biztonsága és Vario homokozó minősitése

A Vario homokozót a német TÜV Rheinland ellenőrző hatóság tesztelte a szigorú GS biztonsági előírásoknak megfelelően. A BIG egészségre ártalmatlan és minőségi anyagokat használ az egészség megőrzése érdekében. A gyermekek homokozója 3 éves garanciával rendelkezik. A homokozó előállításához használt anyag speciális UV szűrőt tartalmaz, amely biztosítja, hogy a homokozó még több évtizedes használat után is gyönyörűen festett marad. A műanyag könnyen tisztítható és időjárásálló. A homokozó élei kerekítéssel biztosítják a gyermekek biztonságát.

kapacitás:Terhelhetőség:?
50 kg

súly:
4,6 kg

Ülésméretek:?
16,5 x 33 cm-es

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BIG Vario Homokozó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Big Vario. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Big Vario. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Big Vario. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Big Vario.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ