Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bigjigs depó két vonatnak

Termékkatalógus
Bigjigs depó két vonatnak
4,4 5 értékelés
Vasútmodell kiegészítő - Gyermekek számár 3 éves kortól ajánlott
Kód:  BGJ505 Termékszám:  691621091234

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bigjigs depó két vonatnak

A Bigjigs egy 1985-ben alakult angol cég, amely a legcsodálatosabb fajátékokat gyártja. Számukra rendkívül fontos a vevői elégedettség és a megalkuvást nem ismerő kötelességtudat, az eredetiség, és a felhasznált anyagok minősége. Engedd meg, hogy a legtermészetesebb anyagokból készült játékok elvarázsoljanak, és fedezd fel, hogy milyen jó fával játszani.

A Bigjigs fából készült vonatainak világa végtelen lehetőségeket kínál neked - használd a kreativitásodat, és építsd fel álmaid vasúthálózatát a fából készült sínekkel. Ezek a játékok nemcsak gyermekeknek, hanem a vonatok szerelmeseinek is ajánlottak. Ezek a vonatok és játékok kombinálhatóak más márkák termékeivel, így semmi sem gátolhat meg álmaid vasúthálózatának felépítésében. 

A készlet egy depót tartalmaz két vonatnak, valamint kocsifelhajtó is tartozik hozzá. Ennek a depónak köszönhetően a vonatod a megfelelő környezetben fog pihenni. 

Műszaki adatok:

Tartalom:
Depó két vonatnak

Méretek:
16 x 15 x 14 cm

Ajánlott életkor:
3 éves kortól

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bigjigs depó két vonatnak Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bigjigs Depo pro dva vláčky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bigjigs Depo pre dva vlaky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bigjigs Depo pro dva vláčky. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bigjigs Depo pro dva vláčky.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ