Akvizice ApF HU Shop roku

Bino Dinoszaurusz Kastély

Termékkatalógus
Bino Dinoszaurusz Kastély
Gyereksátor
Kód:  HRA338q Termékszám:  4019359828131 Gyártó honlapja:

Bino Dinoszaurusz Kastély

Szinte nincs olyan gyermek, aki ne vágyna egy olyan menedékre vagy házikóra, ahol a felnőttek jelenléte nélkül játszhat. A sátor kétségkívül tökéletes választás a privát szféra biztosítására. A gyerekek saját képzeletbeli világot hozhatnak létre, amelyben sok kalandot és játékot élhetnek át. A gyönyörű színeket és a dinoszauruszos motívumokat minden lány és fiú csodálni fogja.

Legfontosabb jellemzők

  • Önműködő POP-UP rendszer a könnyű felállíthatóság érdekében
  • Dinoszauruszos motívum
  • Poliészter

Anyag

Ez a kiváló minőségű sátor megfelel a REACH, az Európai Parlament, valamint az Európa Tanács vegyi anyagok és készítmények biztonságos használatát illető követelményeinek. A POP-UP önműködő rendszer egyszerűsséget és praktikusságot kínál. Könnyedén mozdítható, és nagyon kevés helyet foglal el összecsukott állapotban. Ennek köszönhetően a gyerekek könnyedén magukkal vihetik a nagymamához vagy akár nyaralásra is.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bino Dinoszaurusz Kastély Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bino Dinosauří hrad. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bino Dinosaurí hrad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bino Dinosaurier Schloss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bino Dinosaurier Schloss.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ