A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Bino Fire Engine

Termékkatalógus
Bino Fire Engine
Gyereksátor
Kód:  HRA334z Termékszám:  4019359828155 Gyártó honlapja:

Bino Fire Engine

Szinte minden gyerek vágyik egy bunkerra, vagy házikóra, ahova el tud menekülni a felnőttek elől, hogy nyugodtan tudjon játszani. Ez a gyermeksátor tökéletes választás erre a célra. Itt a gyermekek saját képzeletbeli világot alkothatnak, amelyben rengeteg kalandot átélhetnek és játékot játszhatnak.  Gyönyörű színekben pompázik, és a tűzoltóautó motívum megmozgatja a kisfiúk fantáziáját.

Legfontosabb jellemzői

  • Önfelállító POP-UP sátor
  • Tűzoltókocsi motívum
  • Poliészter

Anyaga

A kiváló minőségű anyagból készült sátor minden feltételnek megfelel a REACH által, az Európai Parlament és az Európa Tanács a vegyi anyagok biztonságos használatával kapcsolatos tanusítványában. Az önfelállító POP-UP rendszer teszi könnyűvé és praktikussá a terméket. Könnyen lehet hordozni, és nagyon kevés helyet foglal összehajtva. A gyermek nem csak a kertbe, hanem nagymamához, vagy akár vakációra is magával viheti.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bino Fire Engine Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bino Hasičské auto. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bino Hasičské auto. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bino Hasičské auto. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bino Hasičské auto.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ