Shop roku Akvizice ApF HU

Bloco - Kis Sárkány Darko

Termékkatalógus
Bloco - Kis Sárkány Darko
3,0 1 értékelés
Építőjáték Ajánlott kor: 5 év
Kód:  HRAa3702 Termékszám:  628845305113

Bloco - Kis Sárkány Darko

Minden kis ventilátor sárkányok inspirálja Bloco építése, amelyen keresztül képes lesz létrehozni a saját misztikus barátja. Dráček Darko elvarázsolják a gyerekeket hiteles kivitelezés, gyönyörű színekkel és aranyos kifejezést. A gyermek összeállításában kövesse az utasításokat, vagy utasítsa el a fantáziáját, és hozzon létre az eredeti modell.Összeszerelése után a sárkány, de szórakoztató még nincs vége!A modell szolgálhat egy csodálatos gyermek egy játék, amivel élvezni órányi több játékot. 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Bloco Dráček Darko

Egyedi építés Bloco

Bloco kit márkák készült kiváló minőségű, szabadalmaztatott keményhab és a rugalmas műanyag darab. Spojování dílků skvěle rozvíjí dětskou motoriku, fantazii a zároveň učí děti soustředit se.Természetesen az egészség minden alkatrész készlet. Pieces minden Bloco készletek kombinálni lehet létrehozni a különböző modellek.



specifikációk:

Darabszám:
85

Ajánlott kor:
5+

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bloco - Kis Sárkány Darko
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bloco - Dráček Darko. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bloco - dráčik Darko. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bloco - Dráček Darko. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bloco - Dráček Darko.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ