Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kreatív szett textiltoll - Szívecskék

Termékkatalógus
Kreatív szett textiltoll - Szívecskék
Kreatív szett Ajánlott kor 7 éves kortól
Kód:  HRAa1909 Termékszám:  5055374003213
Kreatív szett textiltoll - Szívecskék Megszűnt

Kreatív szett textiltoll - Szívecskék

Váljon divattervező belőled is az új, szívek stílusú textiltollakkal. Hozz létre egy egyedi darabot, finom mintákat, és add csak önmagad. Csak fogd a tollat, és a sablonokat, valamint a markereket és a textilt és alakítsd át egy trendi darabbá a te igényeid szerint, hogy te lehess a színpad közepén. Érdekes, szív alakú mintákkal szeretni fogják, különösen a lányok. Segít létrehozni egyedi tervezésű ruhákat,  cipőket, táskát, farmert, blúzokat, ...stb. Engedd szabadon a képzeleted! A tollakkal most minden ruhadarabod egyedi és különleges lesz!

 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról alkotott jogszabálynak és minden jogi normának a cseh szabályozás szerint. Megfelelőségi nyilatkozattal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kreatív szett textiltoll - Szívecskék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Foukací fixy na textil - Hearts Style. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fúkacie fixky na textil – Hearts Style. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Foukací fixy na textil - Hearts Style. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Foukací fixy na textil - Hearts Style.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ