Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

BMW 6GT, fekete

Termékkatalógus
BMW 6GT, fekete
4,8 4 értékelés
Elektromos autó gyerekeknek - 3 éves kortól ajánlott, 7 km/h max. sebesség, összteljesítménye 70 W, működési ideje 1 feltöltéssel 7200 perc, terhelhetősége 30 kg, műanyag kerekek, ülőhelyek száma: 1, nyitható ajtók, probléma mentes elindulás, rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, led világítás, AUX és felfüggesztett hátsó kerék, tartozék: távirányító és akkumulátor, tömege: 20 kg, mérete: 106 × 64 × 51 cm (h × sz × m)
Kód:  HRAif12719 Termékszám:  8586019941135

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BMW 6GT, fekete

Gyermeked miért járna gyalog, amikor akár vezetheti is a saját luxus megjelenésű BMW-jét? A fekete színű BMW 6GT elektromos autó eredeti márkajelzéssel és logóval érkezik. Páratlan dizájnját a részletgazdag kidolgozás és az eredeti krómozott kiegészítők biztosítják, amelynek köszönhetően az autó rendkívül valósághű megjelenéssel büszkélkedhet, mint egy valódi BMW. Az egyszemélyes játékautó fény- és hanghatásokkal számos útfelületen megállja a helyét. A felfüggesztett tengelyes hátsó kerekeket két 35 W-os motor hajtja. Az autó párnázott ülésekkel és állítható biztonsági övvel várja agyerkőcöket. A lassú és rázkódásmentes indulás funkciónak és az új generációs távirányítónak hála a BMW 6GT járműve már egészen kis gyermekeknek is ideális. 3 éves kortól ajánlott a gyerekek számára.

A BMW 6GT gyermek elektromos autó fő jellemzői - fekete

  • A gyönyörű autó valósághű, licencelt modellje
  • BMW 6GT gyermek elektromos autó 2,4 GHz-es távirányítóval
  • Új generációs távirányítóval a biztonságos vezetéshez
  • A hozzá tartozó autóval párosított távirányítóval
  • Vészfékezés esetén kikapcsolja az összes vezetési funkciót
  • A távirányítóval megváltoztathatod az autó sebességét vezetés közben
  • Gyermek elektromos játékautó nyitható ajtóval, felfüggesztett tengellyel és világító fényszórókkal
  • Két hátsó-kerék meghajtású motorral
  • Három sebesség és hátramenet, lassú rázkódásmentes indítással
  • USB-csatlakozóval
  • BMW 6GT játékautó állapotjelzővel és akkumulátor töltésjelzővel
  • Műanyag kerekekkel és biztonsági övvel

Az új generációs távirányítóval a vezetése mindig biztonságos

A BMW 6GT járműve új generációs 2,4 GHz-es távirányítóval rendelkezik, amellyel kimondottan a hozzá párosított járművet irányíthatod. Ezáltal elkerülhető az interferencia több jármű egy időben történő használata esetén. A távirányító vészfék funkciót kínál a váratlan közlekedési viszonyok esetére, illetve így biztosítja a szülők maximális befolyását a jármű felett. Ez a funkció az összes vezetéshez szükséges beállítást kikapcsolja. Azonban a gomb újbóli megnyomásával az autó ismételten működőképes. A fokozott biztonságot a távirányítón elérhető különbözősebességfokozatok beállítása garantálja, amely még vezetés közben is állítható. Az aktuális sebességet nyomon követheted a távirányítón.

Szinte olyan, mint egy igazi autó

A BMW 6GT elektromos autó hátsó két sötét színű kerekét két 12 V kapacitású motor hajtja, amelyeknek mindegyike 35 W teljesítménnyel bír. A rugós, felfüggesztett tengelyekkel az autó gond nélkül megbirkózik a rázós és egyenetlen tereppel, átvág a füves területen és nem jelent neki nehézséget a lejtős vidék sem. Tápellátásáról két 6 V / 4 Ah kapacitású akkumulátor gondoskodik. Valódi másához hasonlóan a BMW 6GT elektromos autó fényszórója világít, dudája funkcionális és még zene lejátszásra is képes. Az extra erős fényszórók kapcsolója a műszerfalon található. Mivel mindenkiszeret zenét hallgatni vezetés közben, ebből az autóból sem hiányozhat az USB csatlakozó, így még a kicsik is meghallgathatják kedvenc dalaikat az autóban.

Rengeteg funkcióval a nagyszerű vezetés élményéért

A BMW 6GT elektromos autó praktikus tulajdonsága a digitális állapot és a töltöttség állapotának megjelenítése. Így tehát soha nem érhet meglepetésként a használat kellős közepén lemerülő akkumulátor. A jármű három sebességet kínál előremenetben, emellett elérhető a hátramenet is. Az alacsonyabb sebességbeállításnak köszönhetően a jármű még a kisebb gyermekek számára is alkalmas. Egy másik rendkívül hasznos fejlesztés az autó lassított, rázkódásmentes indulása. Ez azt jelenti, hogy az autó kellemetlen rángatás nélkül, lassan éri el a kiválasztott sebességet.

Működés és töltés

A BMW 6GT üzemideje 1-2 óra, amely nagyban függ a talaj minőségétől és a gyermek testtömegétől. Az akkumulátor fennmaradó kapacitását ellenőrizheted az autó kijelzőjén. Az akkumulátor feltöltése legalább 6 órát vesz igénybe. A töltésen és az alkalmankénti autómosáson kívül a jármű nem igényel egyéb karbantartást.

Tömeg:
20 kg

Terhelhetőség:
30 kg

Sebesség:
4 - 7 km / h

Távirányító:
a hozzárendelt autóhoz párosított
vészfékkel
2,4 GHz

Meghajtás:
2 x 12 V / 35 W

Akkumulátor:
autó: 6 V / 4,5 Ah
távirányító: 2 × AAA (nem tartalmazza)

Töltési idő:
Min. 6 óra

Üzemidő (a gyermek testtömegétől és a tereptől függ):
12 óra

Autó méretei (H × Sz × M):
106 x 64 x 51 cm

Kerék anyaga:
műanyag

Csomag tartalma:
1 × autó
1 x távirányító
1 × adapter kijelzővel
1 × kézikönyv


Paraméterek

Elemek száma
1 db Kész!
Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Csomag tartalma
Távirányító Kész!
Szín
Fekete Kész!
Hosszúság/mélység
106 cm Kész!

Elemek

Elemek száma
1 db Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Távirányító Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek

Hosszúság/mélység
106 cm Kész!
Szélesség
64 cm Kész!
Magasság
51 cm Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, Távirányító Kész!

Elektromos járművek

Típus
Autó Kész!
Motor összteljesítménye
70 W Kész!
Max. hatótáv 1 feltöltéssel
7 200 perc Kész!
Maximum sebesség
7 km/h Kész!
Tömeg
20 kg Kész!
Terhelhetőség
30 kg Kész!

Tulajdonságok

Keréktípus
Műanyag Kész!
Ülőhelyek száma
1 Kész!
Különleges tulajdonságok
Nyitható ajtók, Problémamentes elindulás, Rögzítő pántok, MP3 lejátszó, SD port, USB port, Led világítás, AUX, Felfüggesztett hátsó kerék Kész!

Jármű akku

Tápegység típusa
AAA Kész!
Elemek mellékelve
igen Kész!
Akkumulátorok száma
1 db Kész!

Távirányító

Vezérlő tápegységének típusa
AAA Kész!
Akkumulátorok száma
2 db Kész!
Gyakoriság
2,4 Ghz Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BMW 6GT, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BMW 6GT, černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BMW 6GT, čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Elektroauto BMW 6GT - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Elektroauto BMW 6GT - schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ