Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Bruder CAT

Termékkatalógus
Bruder CAT
Játék autó - arány: 1:16, ajánlott 3 éves kortól
Kód:  HRAa7463 Termékszám:  4001702024383

Bruder CAT

Tökéletes játék a kotrást kedvelő gyermekeknek! Ez az 1:16 arányú, CAT lánctalpas kotrógép hibátlan kialakítással rendelkezik, kanala eltávolítható, fülkéje pedig 360° fokban forgatható. Lánctalpa tökéletes szolgálatot tesz részletes tervezésének köszönhetően. A játék használata első sorban homokban alkalmas, és már első pillantásra megállapítható minőségi, valósághű kialakítása - a jármű felszíne fényes, részleteiben pedig teljesen hasonlít igazi megfelelőjére. Még hozzáértők szemében is tökéletesen megfelel a márka védjegyévé vált hibátlan kialakításnak, és a valóságnak megfelelő design-nak. 

Izgalmas kalandok a homokozóban

  • 01:16 arányú CAT lánctalpas kotrógép
  • Funkcionális kotró, cserélhető kanállal, fülkéje 360° fokban forgatható
  • Teljes mozgatható lánctalp
  • Kiváló minőségű kivitelezés, különösen figyelmet fordítva a részletekre
  • Anyaga: ABS műanyag, polikarbonát

Kiváló minőségű kivitelezés

Kiváló minőségű kivitelezése első pillantásra is látható. A kotrógép felszíne fényes, így különösen jól látszanak rajta az aprólékos részletek, felesleges darabok vagy funkciók nélkül. A legjobb minőségű anyagokból készült - rugalmas, és kemény ABS műanyagból, illetve polikarbonátból. Ezen kialakítása pedig mind hosszú élettartamot, mind a legvadabb játékoknak való ellenállást biztosít.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bruder CAT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bruder CAT Excavator. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bruder CAT Excavator. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Auto Bruder CAT Bagger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Auto Bruder CAT Bagger.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ