30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Bruder MAN TGA tűzoltó létrával, szivattyúval, fény és hanghatásokkal

Termékkatalógus
Bruder MAN TGA tűzoltó létrával, szivattyúval, fény és hanghatásokkal
- 1:16-os arány
22 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HRA825v Termékszám:  4001702027711
Bruder MAN TGA tűzoltó létrával, szivattyúval, fény és hanghatásokkal 22 890 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Bruder MAN TGA tűzoltó létrával, szivattyúval, fény és hanghatásokkal

A Bruder modellek a legjobb műanyag jármű modellek a piacon a mezőgazdasági, építőipari és a közmű járműveket tekintve. A Bruder modellek nagyon népszerűek a gyerekek és a szülők körében egyaránt a kompatibilitás, hitelesség, a legapróbb részletességig történő kidolgozás és ami a legfontosabb, a minőségnek köszönhetően. Minden modell kiváló minőségű és tartós műanyagból készült. A valósághű feldolgozás, a rendkívül részletes tartozékok és a műanyag modellek teljes design-ja révén a modellek minden fiú kedvében járnak majd. 

A MAN TGA tűzoltókocsi kiemelkedően hiteles kicsinyített modellje a nagy tűzoltó járműnek, emellett sok funkcióval érkezik. Az olyan funkciók, mint a forgó- stabilizáló támaszok vagy a kihúzható létra, amelyet legfeljebb 120 cm hosszúságúra lehet meghosszabbítani, rendkívül sokat növelnek az autó által nyújtott élményen. Emellett egy funkcionális víztömlővel és egy beépített víztartállyal is rendelkezik. 4 funkcióval rendelkező fény és hang modul jellemzi (jelzőfény-villogófény + motorhang + tűzoltó sziréna + rendőr sziréna). Ezen kívül egy belső kapcsolóval választhat a tengerentúli és az európai típusú figyelmeztető hang között. Lehetőség van arra is, hogy módosítsa a a jelzőfény színvariációját - narancssárga vagy kék színre - a műanyag jeladóval történő helyettesítéssel. Ezzel a modellel a gyerekek és apukák is garantáltan hosszú órákon át tartó szórakozás elé néznek.

Műszaki adatok:

Anyaga:
műanyag

Arány:
1:16

Méretek:
470 x 175 x 242 mm

A csomag tartalma:
Autó
Hang és fény modul

Ajánlott kor:
3+

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK  2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló szabályozásnak és minden cseh jogi szabályozási normának is. Erről természetesen EC típus megfelelési nyilatkozattal is rendelkezünk.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bruder MAN TGA tűzoltó létrával, szivattyúval, fény és hanghatásokkal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bruder MAN TGA hasičské auto s výsuvným žebříkem, pumpou, světly a zvuky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BRUDER MAN TGA hasičské auto s výsuvným rebríkom, pumpou, svetlami a zvukmi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bruder MAN TGA Feuerwehrauto mit versenkbarer Leiter, Pumpe, Lichtern und Sounds. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bruder MAN TGA Feuerwehrauto mit versenkbarer Leiter, Pumpe, Lichtern und Sounds.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ